Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Online kurzy pečení z dílny Sweet Flow: domácí chleba, křehké kremrole i oblíbená Pavlova

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Sweet Flow

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Do kurzů máte celoživotní přístup
Vede je cukrář z vyhlášených pražských podniků
Videonávody a podpora v průběhu kurzu i po něm
Varianty (3)
Do kurzů máte celoživotní přístup
Vede je cukrář z vyhlášených pražských podniků
Videonávody a podpora v průběhu kurzu i po něm

Co se v kurzu naučíte, v troubě jako když najdete.

Na lahodných dobrotách, jako jsou křehoučké kremrole, křupavý domácí kváskový chléb nebo jeden z nejoblíbenějších světových dezertů Pavlova, si můžete pochutnat i u vás doma (aniž byste pro ně vysílali své partnery do pekáren a cukráren). Jak na to? Stačí se přípravu těchto pochoutek naučit v online kurzech Sweet Flow a vychutnávat si proces vaření i jejich pohlazení na mlsných jazýčcích.

Tip: Zápis do online kurzu lze provést až do srpna 2023. Máte ve svém okolí kamarádku, která ráda peče? Tak jí tenhle online kurz rozhodně nesmí chybět!

Kurzy jsou vytvářené podle rad francouzského cukráře Xaviera Carchenilly, který procestoval svět a působil ve vyhlášených restauracích, cukrárnách i pekárnách v Paříži, na Novém Zélandu a Praze. Díky němu se i vy stanete mistry domácího pečení! Stačí vám k tomu jen vybrat si správný kurz. Tak si zavažte zástěru a jde se na to!

Dobré vědět: Že si z kurzu odnesete samé osvědčené tipy, o tom nemusíte pochybovat – cukrář Xavier Carchenilla je profesionální cukrář, který má za sebou mnoho zkušeností.

Nabízené kurzy

Kurz Základy listového těsta a české kremrole: Chcete se pochlubit rodině či přátelům s křehkými českými kremrolemi? Jako od babičky či jako z cukrárny? Láká vás naučit se pravou techniku listového těsta, kterou znají světoví cukráři? Pak je tento kurz přímo pro vás.

Kurz Můj první kváskový chleba: Možná je trendy, ale hlavně chutná. V kurzu se naučíte založit a vykrmit kvásek, který vám poslouží jako základ pro ověřený recept na chléb Šumava. Seznámíte se i s dalším skvělým receptem na francouzské fougasse. Výborné jsou třeba k vínu. Romantický večer může začít!

Kurz Pavlova: Láká vás zvládnout lehounký dezert se zajímavými obměnami? Ptáte se, jak vytvořit Pavlova dort, aby vydržel déle křupavý? Chcete se dozvědět rady a tipy od cukráře, které jen tak běžně nenajdete? Díky podrobnému vedení cukráře zvládnete tento recept a zajímavé kreace i vy. 

Nahoru