Online kurzy pečení z dílny Sweet Flow: domácí chleba, křehké kremrole i oblíbená Pavlova
Přehled nabídky
Co se v kurzu naučíte, v troubě jako když najdete.
Na lahodných dobrotách, jako jsou křehoučké kremrole, křupavý domácí kváskový chléb nebo jeden z nejoblíbenějších světových dezertů Pavlova, si můžete pochutnat i u vás doma (aniž byste pro ně vysílali své partnery do pekáren a cukráren). Jak na to? Stačí se přípravu těchto pochoutek naučit v online kurzech Sweet Flow a vychutnávat si proces vaření i jejich pohlazení na mlsných jazýčcích.
Tip: Zápis do online kurzu lze provést až do srpna 2023. Máte ve svém okolí kamarádku, která ráda peče? Tak jí tenhle online kurz rozhodně nesmí chybět!
Kurzy jsou vytvářené podle rad francouzského cukráře Xaviera Carchenilly, který procestoval svět a působil ve vyhlášených restauracích, cukrárnách i pekárnách v Paříži, na Novém Zélandu a Praze. Díky němu se i vy stanete mistry domácího pečení! Stačí vám k tomu jen vybrat si správný kurz. Tak si zavažte zástěru a jde se na to!
Dobré vědět: Že si z kurzu odnesete samé osvědčené tipy, o tom nemusíte pochybovat – cukrář Xavier Carchenilla je profesionální cukrář, který má za sebou mnoho zkušeností.
Xavier Carchenilla je profesionální cukrář, tatínek tří dětí a spoluzakladatel sladkého projektu online kurzů pečení a cukrařiny Sweet Flow. Xavier Carchenilla je známý pâtissier, žil ve španělsko-francouzském prostředí. Ve Francii je gastronomie a cukrařina obdivovanou disciplínou, a tak není divu, že se chtěl cukrářem stát už odmala. Vyhlédl si známou francouzskou školu gastronomie a jeho dráha začala. Kdo ochutnal jeho croissanty, dezerty a pečivo ve vyhlášených pražských podnicích, už ví, jaká se v nich nachází hloubka znalostí, zkušeností a vášně. Jako profesionální cukrář započal svou dráhu hned po specializovaných studiích cukrařiny ve Francii a ve Španělsku před více než 20 lety. Své pevné základy pak prohloubil v Michelin restauracích, v luxusních hotelech, známých cukrárnách a pekárnách ve Francii, Španělsku, Londýně, na Novém Zélandu a v Čechách působil ve významných podnicích (Cukrárna Myšák, Café Savoy, Terasa u Zlaté studně, Hotel Hilton, Céleste v Tančícím domě). Nyní učí základy cukrařiny všechny nadšence ve vzdělávacím projektu, vede také živé kurzy a školí ve firmách a na středních školách. |
Nabízené kurzy
Kurz Základy listového těsta a české kremrole: Chcete se pochlubit rodině či přátelům s křehkými českými kremrolemi? Jako od babičky či jako z cukrárny? Láká vás naučit se pravou techniku listového těsta, kterou znají světoví cukráři? Pak je tento kurz přímo pro vás.
Kurz Můj první kváskový chleba: Možná je trendy, ale hlavně chutná. V kurzu se naučíte založit a vykrmit kvásek, který vám poslouží jako základ pro ověřený recept na chléb Šumava. Seznámíte se i s dalším skvělým receptem na francouzské fougasse. Výborné jsou třeba k vínu. Romantický večer může začít!
Kurz Pavlova: Láká vás zvládnout lehounký dezert se zajímavými obměnami? Ptáte se, jak vytvořit Pavlova dort, aby vydržel déle křupavý? Chcete se dozvědět rady a tipy od cukráře, které jen tak běžně nenajdete? Díky podrobnému vedení cukráře zvládnete tento recept a zajímavé kreace i vy.