Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
4hodinový kurz vaření dle výběru: steaky, sushi, italská, francouzská i česká kuchyně

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kuchařské Studio
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornění nastaveno Upozornění odhlášeno
Přihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Přehled nabídky
Kurz vaření dle výběru (česká, italská nebo americká kuchyně, kurz sushi nebo Chucka Norrise)
Termín
Platnost do 30. 11. 2023.
V ceně
Jeden kurz vaření dle výběru z:
- Kurz Sushi Samuraj 11. 3. 2023, 12. 3. 2023
- Kurz České speciality 25. 3. 2023, 26. 3. 2023
- Kurz Italská kuchyně 21. 4. 2023, 22. 4. 2023, 23. 4. 2023
- Kurz Chuck Norris 28. 4. 2023, 29. 4. 2023
- Kurz Americká kuchyně na grilu 13. 5. 2023, 14. 5. 2023
Délka kurzu jsou 4 hodiny.
- Rezervaci provádějte na e‑mailu varimeslaskou@centrum.cz - při rezervaci nahlaste kód voucheru a vaše tel. číslo.
- Z důvodu velké obsazenosti doporučujeme ověřit si dostupnost termínu na webu poskytovatele a provést včasnou rezervaci termínu.
- Maximální počet účastníků kurzu je 10 lidí, minimální počet je 5.
- Zrušit účast na kurzu můžete nejpozději do 24 hodin, jinak voucher propadá v plné výši.
- Storno poplatek nebude účtován, pokud za sebe budete mít náhradu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kurz vaření dle výběru (Steaky a maso, New York, Mistr Francouz nebo Gurmán)
Termín
Platnost do 30. 11. 2023.
V ceně
Jeden kurz vaření dle výběru z:
- Kurz Steaky a maso 21. 1. 2023, 22. 1. 2023
- Kurz Pro gurmány 29. 1. 2023
- Kurz New York 28. 1. 2023, 5. 2. 2023
- Kurz Mistr Francouz 19. 3. 2023
Délka kurzu jsou 4 hodiny.
- Rezervaci provádějte na e‑mailu varimeslaskou@centrum.cz - při rezervaci nahlaste kód voucheru a vaše tel. číslo.
- Z důvodu velké obsazenosti doporučujeme ověřit si dostupnost termínu na webu poskytovatele a provést včasnou rezervaci termínu.
- Maximální počet účastníků kurzu je 10 lidí, minimální počet je 5.
- Zrušit účast na kurzu můžete nejpozději do 24 hodin, jinak voucher propadá v plné výši.
- Storno poplatek nebude účtován, pokud za sebe budete mít náhradu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2023.
V ceně
Jeden kurz vaření:
- Dokonalé steaky 25. 2. 2023, 26. 2. 2023, 4. 3. 2023, 5. 3. 2023
Délka kurzu jsou 4 hodiny.
- Rezervaci provádějte na e‑mailu varimeslaskou@centrum.cz - při rezervaci nahlaste kód voucheru a vaše tel. číslo.
- Z důvodu velké obsazenosti doporučujeme ověřit si dostupnost termínu na webu poskytovatele a provést včasnou rezervaci termínu.
- Maximální počet účastníků kurzu je 10 lidí, minimální počet je 5.
- Zrušit účast na kurzu můžete nejpozději do 24 hodin, jinak voucher propadá v plné výši.
- Storno poplatek nebude účtován, pokud za sebe budete mít náhradu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nejlepší dárek je zážitek. A čím prochází láska? Žaludkem. Co tedy darovat vašim milovaným?
Přece kuchařský kurz, díky kterému se stane mistrem kuchyně, a to třeba francouzské. Vy se zase můžete zdokonalit třeba v přípravě sushi nebo přípavě masa a steaků. V nabídce je celkem 10 různých kurzů. Vše, co uvaříte, pak budete v moderní úpravě servírovat a následně konzumovat.
Dobré vědět: Všemi kurzy vás provede šéfkuchař Michal Krulich.
Mrkněte se, jaké dobroty na jednotlivých kurzech uvaříte.
SUSHI SAMURAJPutování japonskou kuchyní, která je ve světě velmi populární a vyhledávanou. Na japonskou gastronomii a kulinářské zážitky určitě nikdy nezapomenete.
ČESKÁ KUCHYNĚZažijete poctivou českou kuchyň podle Dobromily Magdalény Rettigové, v podobě moderních trendů gastronomie. Zjistíte, že i česká kuchyň může být zdravá a vyvážená. Kurz je určený pro všechny milovníky omáček a domácích knedlíků a tradičních staročeských receptů.
ITALSKÁ KUCHYNĚLáska prochází žaludkem! Proč si proto nezpříjemnit jeden večerní den kurzem vaření pod vedením profesionálního kuchaře v krásném stylovém prostředí?
STEAKY A MASO S CHUCKEM NORRISEMPotrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku. Poradí vám, jak vybrat správné maso, jak poznat jeho značení a vyzrálost daného kusu. Na kurzu si účastníci nabrousí správně nůž, který dostanou jako dárek a pak si s ním ukrojí pořádný flák masa, který si sám přípraví.
AMERICKÁ KUCHYNĚ NA GRILUJedinečnÁ možnost stát se opravdovým odborníkem na grilování! Neopakujte stále stejné recepty z minulého léta. Ukažte co ve vás je a ohromte svou rodinu či přátele neobyčejným kulinářským uměním. Zpracujete kvalitní hovězí maso a řeknete si, jak nejvhodněji mleté maso ochutit. Připravíte si zaručeně nejlepší domácí housky. Naučíte se připravit výborné omáčky, dipy a jejich vhodné kombinace. Vyzkoušíte si úpravu hovězích žeber na grilu a křupavá kuřecí křidélka.
GASTRONOMICKÝ KURZ PRO GURMÁNYKurz pro gurmány je originální dárek pro muže a ženy, které se pak při nejbližší příležitosti pochlubí svými výtvory. Darujte svým blízkým gurmánský zážitek a ukažte jim, že ve světě světové kuchyně je pořád co objevovat.
MISTR FRANCOUZFrancouzská kuchyně patří mezi nejoceňovanější kuchyně světa. Francie je kolébkou tzv. haute cuisine (vysoké kuchyně), tedy gastronomie vysoké úrovně. Důraz je v ní kladen na puntičkářskou úpravu jídel a jejich pečlivou prezentaci. Pojďte se přenést do vůně jihozápadní Francie a provensálské kuchyně, skvělého vína, husích pochoutek foie gras, různorodých bylinek a voňavých dezertů.
DOKONALÉ STEAKYPotrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku? V tomhle kurzu pro vás sestavili několik chutných menu, které potěší nejednoho labužníka. Připravíte si ideálně propečený steak (rare, medium rare, medium well, well done). Naučíte se rozpoznat vyzrálost a křehkost hovězího masa na nejvyšší kulinářské úrovni. Připravíte si tři druhy královských hovězích steaků – Tomahawk, Biftek, T-bone; a prozkoumáte i další steakové partie a jejich vhodnou úpravu. Povíte si, jak na domácí pečivo, které hravě zvládnete – rozmarýnový chléb. Tomahawk a T-bone jsou steaky, které pochází z plemene Angus – zajímavé je u něj to, že má více steakových partií než běžný skot. Tomahawk je cca kilový steak z vysokého roštěnce s kostí a výrazným tukovým mramorováním; tuk je nositelem chuti, a proto tento steak chutná tak božsky. Vysvětlíte si rozdíl mezi mokrým a suchým zráním. Připravíte si netradiční přílohu – Bruselskou kapustičku. Ochutnáte biftek steak připravený na dva způsoby – klasicky na pánvi i moderní metodou sous-vide. O T-bone steaku se říká, že je králem hovězích steaků, je to přirozeně kořeněné hovězí maso výrazné chuti. Popovídáte si o přepuštěném másle, proč si ho vyrobit předem a jak je lze v kuchyni ještě využít. Na závěr pro vás mají tip na jednoduchý a lehký dezert po grilování – sezónní ovoce v bourbonu, doma je můžete vyzkoušet i v jiné alkoholové variacie každému masu si společně připravíme jedinečné přílohy a omáčky.
|