2× předkrm: paštika z kachních jatýrek se želé Cumberland, bylinkovým máslem a rozpečenou bagetkou (70 g)
2× hlavní chod: grilovaná vepřová panenka a kuřecí prsa s anglickou slaninou a paprikou, flambované na meči slivovicí, podávané s batátovým pyré provoněným vanilkovým olejem, s pečenými brambory v popelu a restovaným květáčkem (400 g)
2× dezert: vanilková zmrzlina a malinové crème brûlée (100 g)
Pro tohle menu každý gurmán zahoří – a menu zahoří také! Vezměte někoho blízkého, navštivte restauraci U Jarošů a těšte se na ohňovou show, která proběhne přímo u vašeho stolu. Jako hlavní chod se totiž podává grilovaná vepřová panenka a kuřecí prsa s anglickou slaninou a paprikou na meči – a budou se flambovat přímo před vašima očima.
Začnete volněji, paštikou z kachních jatýrek. Pak už přijde zmiňovaný hlavní chod, ke kterému se jako příloha podává batátové pyré provoněné vanilkovým olejem, pečené brambory v popelu a restovaný květáček. Nechte si poté ale ještě místo na sladký dezert – vanilkovou zmrzlinu a malinové crème brûlée.
A co si přiobjednat pití? K zapálenému masu se bude hodit vychlazená plzeň, na čepu mají i ovocný Birell nebo Kofolu a malinovku. K dezertu si nechte připravit kávu a hlavně si nechte chutnat!