Kurz vaření plný masa, bylinek a koření: hovězí žebra, thajské curry a quiche
Přehled nabídky
Dřímá ve vás kuchařská šelma? Vypusťte ji ven!
Šelma v kuchyni, kterou vede lektor a majitel Martin Lev, vás totiž naučí jak z prvotřídních surovin vytvořit dokonalý pokrm. 3hodinový kurz je především o čerstvém mase, bylinkách a voňavém koření. Pod vedením lektorů si připravíte šťavnatá pečená hovězí žebra se sladkokyselou omáčkou s limetkou a chilli.
Dále zavítáte do Thajska na místní specialitu – curry s kuřetem, čerstvou zeleninou s kousky zázvoru a hrstí voňavého koriandru. Na závěr si pak pak upečete vynikající quiche s uzenou slaninou, smetanou, cibulí a děravým sýrem. Všechny potřebné suroviny dostanete přímo na kurzu, také vám zapůjčí zástěry i nádobí. Odnesete si nejen nové znalosti a zkušenosti, ale také spoustu rad, nápadů a triků na vaření.