Nabídku Den sládkem: vaření piva a více než 20 l na doma mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Den sládkem: 10 hodin v pivovaru, vaření, degustace, občerstvení a více než 20 l piva na doma

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Pivovar Buchťák

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

Varianty (4)

Staňte se na jeden den sládkem (pro 1 osobu)

  • aktivní účast na výrobě piva se sládkem v pivovárku Buchťák
  • přednáška o zajímavostech o pivě, surovinách, postupech vaření, technologiích atd.
  • degustace všech aktuálně uvařených piv a neomezená konzumace přímo z ležáckých tanků v průběhu celého dne
  • navíc zdarma:
    • studené občerstvení a polední menu pro 1 osobu
    • po 4–8 týdnech 20 l originálního piva, které jste uvařili
    • 2× 1l PET lahev piva podle výběru z aktuální nabídky
    • originální pivní sklenice s logem pivovaru Buchťák, etikety, pivní tácky

Celkem strávíte v pivovaru cca 10 hodin, vařit se začíná v 9:00. Akce je privátní, sládek se tedy bude věnovat jen vám. 

Omezení

  • Akce se mohou zúčastnit jen osoby starší 18 let.
  • Lze využít pouze od pondělí do pátku. 
  • Rezervace termínu: Dostatečně předem na e‑mailu info@buchtak.cz nebo na tel. 608 900 183. Při rezervaci uvádějte kód voucheru.
  • V pivovaru strávíte asi 10 hodin (čas je orientační, závisí na technologickém procesu vaření konkrétního piva). Začíná se v 9:00. 

Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 2 dny před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

6 599 Kč −15 % 5 599 Kč
6 599 Kč −15 % 5 599 Kč
9 499 Kč −10 % 8 499 Kč
9 499 Kč −10 % 8 499 Kč
11 599 Kč −8 % 10 599 Kč
11 599 Kč −8 % 10 599 Kč
13 999 Kč −7 % 12 999 Kč
13 999 Kč −7 % 12 999 Kč
Aktivní účast na výrobě spolu se sládkem
Neomezená konzumace piva během dne a polední menu
Za 4–8 týdnů dostanete 20 l vašeho piva

Tenhle den bude mít říz a pěna mu jen tak nespadne!

Okoštujte život sládka a vypijte si, co si sami uvaříte – pivovar Buchťák v Nemilanech vás zve na celý den do provozu. Spolu se zdejším sládkem Maximem Hentekem nakouknete nejen pod pokličku, ale také pod mačkače sladu, rmuto-mladinovou pánev, zcezovací káď a ležácký tank, zkrátka do všech tajemství pivovaru, kde vznikají s láskou vařená, nepasterizovaná a nefiltrovaná piva.

Tohle nebude jen tak nějaké letmé mrknutí jedním okem. V pivovaru strávíte celkem cca 10 hodin, takže se připravte, že nasajete opravdu spoustu informací. A nejspíš i spoustu piva – budete řádně degustovat přímo z ležáckých tanků, ať víte, co vaříte. Sládek vám přitom bude vykládat o surovinách a postupech výroby, ale i o pivních zajímavostech. Celý den se prostě ponese na pivní pěně.

Abyste nepili nalačno a nepracovali hladoví, připravené je pro vás občerstvení a v poledne oběd. A pak zpátky ke strojům, ať si vysloužíte svou výslužku – domů dostanete petku s pivem podle výběru, pivní sklenici a další propriety, ale hlavně si za 4–8 týdnů přijedete pro 20 litrů piva, které jste tu pomáhali vyrobit. Tak doma vyleštěte půllitry a dejte koštnout kamarádům!

Co se tady vaří?

Pivovar Buchťák zahájil provoz v únoru 2020. Piva tu vaří z vody, humnových sladů, chmele a pivovarských kvasnic a snaží se v maximální míře podporovat regionální dodavatele surovin. Milují experimenty a rádi zkouší nové pivní styly. Vaří se tu:

  • Černej Buchťák
    • 12° pivo, tmavý ležák
    • spodně kvašené, vařeno ze čtyř druhů humnového sladu na dva rmuty
    • vyniká dobrým sladěním typické chuti po kávě a chmelové hořkosti
  • Zahořklej Buchťák
    • 11° pivo, světlý ležák
    • spodně kvašené, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely, vařeno klasickou metodou dekokčního rmutování na II. rmuty
    • pivo se vyznačuje vyšší hořkostí a je výraznější
  • Maximus Buchťákus
    • 14° IPA, silné světlé pivo
    • svrchně kvašené, chmeleno metodou dry hopping pěti druhy nejkvalitnějších zahraničních chmelů
    • pivo je výrazně hořké s vůní a chutí po citrusech
  • Padlej Buchťák z višně & Buchťák na pomeranči
    • 11° AWB, ochucené pivo, světlý ležák
    • spodně kvašené, vařené ze tří druhů humnových sladů
    • důraz kladen na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůni po višních nebo krvavých pomerančích
  • Buchťák Mulat
    • 12° pivo, polotmavý ležák
    • spodně kvašené, vařené ze dvou druhů humnového sladu, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely
    • vyvážená chuť, plnost a jantarová barva 
Nahoru