Nabídku Den sládkem: vaření piva a více než 20 l na doma mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Den sládkem: 10 hodin v pivovaru, vaření, degustace, občerstvení a více než 20 l piva na doma

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

Varianty (4)

Staňte se na jeden den sládkem (pro 1 osobu)

  • aktivní účast na výrobě piva se sládkem v pivovárku Buchťák
  • přednáška o zajímavostech o pivě, surovinách, postupech vaření, technologiích atd.
  • degustace všech aktuálně uvařených piv a neomezená konzumace přímo z ležáckých tanků v průběhu celého dne
  • navíc zdarma:
    • studené občerstvení a polední menu pro 1 osobu
    • po 4–8 týdnech 20 l originálního piva, které jste uvařili
    • 2× 1l PET lahev piva podle výběru z aktuální nabídky
    • originální pivní sklenice s logem pivovaru Buchťák, etikety, pivní tácky

Celkem strávíte v pivovaru cca 10 hodin, vařit se začíná v 9:00. Akce je privátní, sládek se tedy bude věnovat jen vám. 

Omezení

  • Akce se mohou zúčastnit jen osoby starší 18 let.
  • Lze využít pouze od pondělí do pátku. 
  • Rezervace termínu: Dostatečně předem na e‑mailu info@buchtak.cz nebo na tel. 608 900 183. Při rezervaci uvádějte kód voucheru.
  • V pivovaru strávíte asi 10 hodin (čas je orientační, závisí na technologickém procesu vaření konkrétního piva). Začíná se v 9:00. 

Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 2 dny před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

6 599 Kč −15 % 5 599 Kč
6 599 Kč −15 % 5 599 Kč
9 499 Kč −10 % 8 499 Kč
9 499 Kč −10 % 8 499 Kč
11 599 Kč −8 % 10 599 Kč
11 599 Kč −8 % 10 599 Kč
13 999 Kč −7 % 12 999 Kč
13 999 Kč −7 % 12 999 Kč
Aktivní účast na výrobě spolu se sládkem
Neomezená konzumace piva během dne a polední menu
Za 4–8 týdnů dostanete 20 l vašeho piva

Tenhle den bude mít říz a pěna mu jen tak nespadne!

Okoštujte život sládka a vypijte si, co si sami uvaříte – pivovar Buchťák v Nemilanech vás zve na celý den do provozu. Spolu se zdejším sládkem Maximem Hentekem nakouknete nejen pod pokličku, ale také pod mačkače sladu, rmuto-mladinovou pánev, zcezovací káď a ležácký tank, zkrátka do všech tajemství pivovaru, kde vznikají s láskou vařená, nepasterizovaná a nefiltrovaná piva.

Tohle nebude jen tak nějaké letmé mrknutí jedním okem. V pivovaru strávíte celkem cca 10 hodin, takže se připravte, že nasajete opravdu spoustu informací. A nejspíš i spoustu piva – budete řádně degustovat přímo z ležáckých tanků, ať víte, co vaříte. Sládek vám přitom bude vykládat o surovinách a postupech výroby, ale i o pivních zajímavostech. Celý den se prostě ponese na pivní pěně.

Abyste nepili nalačno a nepracovali hladoví, připravené je pro vás občerstvení a v poledne oběd. A pak zpátky ke strojům, ať si vysloužíte svou výslužku – domů dostanete petku s pivem podle výběru, pivní sklenici a další propriety, ale hlavně si za 4–8 týdnů přijedete pro 20 litrů piva, které jste tu pomáhali vyrobit. Tak doma vyleštěte půllitry a dejte koštnout kamarádům!

Co se tady vaří?

Pivovar Buchťák zahájil provoz v únoru 2020. Piva tu vaří z vody, humnových sladů, chmele a pivovarských kvasnic a snaží se v maximální míře podporovat regionální dodavatele surovin. Milují experimenty a rádi zkouší nové pivní styly. Vaří se tu:

  • Černej Buchťák
    • 12° pivo, tmavý ležák
    • spodně kvašené, vařeno ze čtyř druhů humnového sladu na dva rmuty
    • vyniká dobrým sladěním typické chuti po kávě a chmelové hořkosti
  • Zahořklej Buchťák
    • 11° pivo, světlý ležák
    • spodně kvašené, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely, vařeno klasickou metodou dekokčního rmutování na II. rmuty
    • pivo se vyznačuje vyšší hořkostí a je výraznější
  • Maximus Buchťákus
    • 14° IPA, silné světlé pivo
    • svrchně kvašené, chmeleno metodou dry hopping pěti druhy nejkvalitnějších zahraničních chmelů
    • pivo je výrazně hořké s vůní a chutí po citrusech
  • Padlej Buchťák z višně & Buchťák na pomeranči
    • 11° AWB, ochucené pivo, světlý ležák
    • spodně kvašené, vařené ze tří druhů humnových sladů
    • důraz kladen na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůni po višních nebo krvavých pomerančích
  • Buchťák Mulat
    • 12° pivo, polotmavý ležák
    • spodně kvašené, vařené ze dvou druhů humnového sladu, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely
    • vyvážená chuť, plnost a jantarová barva 
Nahoru