Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Maso, kam se podíváš: 3 hod. kurz vaření pro milovníky masa

Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov (mapa) cca 125 km / 1 h 30 min
Počítáno autem z Jihlavy.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

Varianty (1)

Kurz vaření Maso, kam se podíváš pro 1 osobu

  • Receptury
  • Suroviny (změna vyhrazena pro úpravu menu a surovin)
  • Zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia
  • Nealkoholické nápoje
  • Mnoho rad, nápadů a triků na vaření od lektora Martina Lva
  • Čas trvání: cca 3 hod.
  • Začátek vždy v 17:00 
  • Rezervace: termín kurzu si zamluvíte (objednáte) pomocí on-line rezervačního formuláře.
  • Vyberte kurz Maso, kam se podíváš, zaškrtněte políčko „uplatnit voucher ze Slevomatu“ a vyplňte požadované údaje. Uveďte kód voucheru do příslušné kolonky a odešlete objednávku.
  • Termíny kurzů jsou průběžně vypisovány webových stránkách

Zrušit nebo změnit termín kurzu, který byl již rezervován, je možné maximálně 3 dny předem, jinak voucher propadá bez nároků na další uplatnění nebo vrácení peněz. Bez řádné rezervace není možné absolvovat kurz vaření, mají určený maximální počet osob na kurz a nelze ho navyšovat 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 700 Kč −15 % 2 299 Kč
2 700 Kč −15 % 2 299 Kč
V ceně nealkoholické nápoje a veškeré vybavení
Čerstvé maso vybrané výhradně pro kurz
Připravíte 3 masové pokrmy

Po tomhle kurzu se vám bude stýskat a rádi se vrátíte na další!

Tento druh kurzu od Šelmy v kuchyni je určen výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budete připravovat maso z býka i z českého prasátka. Ukážete si, z které části býka maso pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíte si jaké stupně propečenosti se v praxi používají a jak se nazývají odborně v gastronomii.

Masa jsou vždy čerstvá, připravovaná výhradně na váš kurz a teprve vy ho za pomoci lektora Martina Lva doladíte k dokonalosti. Naučíte se k masům připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip.

A co se bude připravovat?

  • Šťavnaté trhané maso z vepříka s ostrou jablečnou omáčkou a koriandrem, coleslaw salát s cibulkou a smetanou
  • Šiš kebab z býka, promíchaný s bylinkami, harrisou a česnekem, podávaný s curry dipem a mátou
  • Vepřová panenka plněná čerstvými listy špenátu, obalená ve slanině, podávaná s omáčkou ze sušených rajčat a parmazánu 
Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita