Termín
Platnost do 31. 1. 2023.
V ceně
Kurz vaření Maso, kam se podíváš pro 1 osobu
- Receptury
- Suroviny (změna vyhrazena pro úpravu menu a surovin)
- Zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia
- Nealkoholické nápoje
- Mnoho rad, nápadů a triků na vaření od lektora Martina Lva
- Čas trvání: cca 3 hod.
- Začátek vždy v 17:00
- Rezervace: termín kurzu si zamluvíte (objednáte) pomocí on-line rezervačního formuláře.
- Vyberte kurz Maso, kam se podíváš, zaškrtněte políčko „uplatnit voucher ze Slevomatu“ a vyplňte požadované údaje. Uveďte kód voucheru do příslušné kolonky a odešlete objednávku.
- Termíny kurzů jsou průběžně vypisovány webových stránkách.
Zrušit nebo změnit termín kurzu, který byl již rezervován, je možné maximálně 3 dny předem, jinak voucher propadá bez nároků na další uplatnění nebo vrácení peněz. Bez řádné rezervace není možné absolvovat kurz vaření, mají určený maximální počet osob na kurz a nelze ho navyšovat
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Po tomhle kurzu se vám bude stýskat a rádi se vrátíte na další!
Tento druh kurzu od Šelmy v kuchyni je určen výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budete připravovat maso z býka i z českého prasátka. Ukážete si, z které části býka maso pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíte si jaké stupně propečenosti se v praxi používají a jak se nazývají odborně v gastronomii.
Masa jsou vždy čerstvá, připravovaná výhradně na váš kurz a teprve vy ho za pomoci lektora Martina Lva doladíte k dokonalosti. Naučíte se k masům připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip.
A co se bude připravovat?
- Šťavnaté trhané maso z vepříka s ostrou jablečnou omáčkou a koriandrem, coleslaw salát s cibulkou a smetanou
- Šiš kebab z býka, promíchaný s bylinkami, harrisou a česnekem, podávaný s curry dipem a mátou
- Vepřová panenka plněná čerstvými listy špenátu, obalená ve slanině, podávaná s omáčkou ze sušených rajčat a parmazánu