
Termín
Platnost do 30. 9. 2013.
Můžete využít do 30. 9. 2013
- Rezervace na tel. 605 555 050 nebo e‑mailu info@zlatyhad.cz
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Had v ráji svedl Evu a Adama jablkem, Zlatý had u Újezdu slibuje nečekané gurmánské zážitky i vám.
Vydejte se do luxusní vinárny a restaurace Zlatý had, kde je pro dvě osoby připraveno výjimečné pětichodové menu z těch nejlepších surovin.
V degustačním menu najdete:
- 2× Domácí kuřecí tlačenka s marinovanou šalotkou ve vinném octě, 50 g
- 2× Domácí bio hovězí terina s bylinkami a lesním coulis, 50 g
- 2× Domácí kachní pâté s malinovým coulis, 50 g
- 2× Bio hovězí roastbeef zakápnutý extra virgin olejem a čerstvým mletým pepřem, 50 g
- 2× Cheesecake
- 2× Vysoce kvalitní IZZO káva 100% Arabica
- 1× Lagrein Rosato D.O.C. 2010 – růžové víno, Itálie, Trentino 0,7 l
V restauraci se vaří poctivě jako za starých časů bez jakýchkoliv chemických dochucovadel.
Domácí kuřecí tlačenka obsahuje 20 % kuřecích jater, 50 % kuřecích prsou a stehen, 20 % kuřecích žaludků a srdce, 10 % nožiček z francouzských mléčných selátek.
Terina a paštika jsou připravovány podle starodávných francouzských receptur. Kachní pâté má jemnou, hladkou konsistenci a obsahuje 45 % farmářských jater, 30 % bio másla a 25 % foie gras. Do paštiky se přidává ledové víno.
Domácí terinka má díky nasekanému masu hrubou konzistenci a najdete v ní 31,3 % bio hovězí plece, 31,3 % bio hovězí kýty zadní, 31,3 % bio hovězí pupku a 6 % maďarského špeku.
Cheesecake připravuje šéfkuchař z bio smetany z bio tvarohu a z bio jogurtu.