
Termín
Platnost do 30. 4. 2022.
V ceně
- 1× studený předkrm: kachní paštika zalitá sádlem a podávaná s jablky, lískovými ořechy a domácím rohlíkem (80 g)
- 1× víno (2 dcl): Cuvée Merlot Cabernet sauvignon (Connoisseur Cotes de Gascogne, Francie)
- 1× teplý předkrm: grilovaný halloumi sýr s pečenou zeleninou a čočkou beluga (100 g)
- 1× hlavní chod: slepice smažená v těstě s estragonovou omáčkou a pečenými paprikami s fenyklem (120 g)
- 1× víno (2 dcl): Cuvée Colombard Sauvignon blanc (Connoisseur Cotes de Gascogne, Francie)
- 1× dezert: ananas marinovaný v bílém rumu, griliáš z kešu ořechu a ananasovo-mangový sorbet (90 g)
- 1× káva podle výběru (espresso, latté, capuccino)
- Rezervace: zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, na degustačním menu si pochutnejte přímo v restauraci.
- Změnit nebo zrušit rezervaci je možné alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2022.
V ceně
- 2× studený předkrm: kachní paštika zalitá sádlem a podávaná s jablky, lískovými ořechy a domácím rohlíkem (à 80 g)
- 2× víno (à 2 dcl): Cuvée Merlot Cabernet sauvignon (Connoisseur Cotes de Gascogne, Francie)
- 2× teplý předkrm: grilovaný halloumi sýr s pečenou zeleninou a čočkou beluga (à 100 g)
- 2× hlavní chod: slepice smažená v těstě s estragonovou omáčkou a pečenými paprikami s fenyklem (à 120 g)
- 2× víno (à 2 dcl): Cuvée Colombard Sauvignon blanc (Connoisseur Cotes de Gascogne, Francie)
- 2× dezert: ananas marinovaný v bílém rumu, griliáš z kešu ořechu a ananasovo-mangový sorbet (à 90 g)
- 2× káva podle výběru (espresso, latté, capuccino)
- Rezervace: zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, na degustačním menu si pochutnejte přímo v restauraci.
- Změnit nebo zrušit rezervaci je možné alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jednoduchá matematika: 4 chody + 4 hvězdy hotelu + 2 osoby = nekonečně dobrý večer!
Hledáte opravdový kulinářský zážitek? Pak zavítejte do restaurace La Cave v LH hotelu Dvořák Tábor. Restaurace se nachází v prostorách bývalých ležáckých sklepů, kde jsou původní cihlové a kamenné stěny. Tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Martina Pudila, držitele mnoha prestižních ocenění a člena národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, pro vás připraví dokonalý gastronomický zážitek.
Hlavním šéfkuchařem restaurace La Cave v LH Dvořák Tábor je mladý a talentovaný Martin Pudil – člen národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Je držitel mnoha ocenění a zlatý medailista z Culinary Challenge Singapur 2018. Martin Pudil se již od dětství rád věnoval a zajímal o přípravu pokrmů, proto při volbě povolání šel za svým cílem. V roce 2010 zvítězil v kategorii juniorů v soutěži Kuchař roku. Díky tomu se poznal s Romanem Paulusem a byl vyzván, aby s ním cestoval do Budapešti na Global Chefs Challenge 2011 jako jeho commi. Krátce poté přišla v roce 2012 nabídka na práci v restauraci Alcron, která v témže roce získává svoji první Michelinskou hvězdu v ČR. Martin Pudil zde poznává nové technologie, pracuje s luxusními surovinami a je součástí zajímavé týmové práce. Po Praze se vrátil do Jižních Čech, do kraje pro něj blízkého, kde v pozici šéfkuchaře v restauraci La Cave, hotelu LH Dvořák Tábor, posouvá úrovně gastronomie vzhůru. |
Těšte se na čtyřchodové menu: studený předkrm v podobě kachní paštiky, teplý předkrm bude grilovaný halloumi sýr s pečenou zeleninou, jako hlavní chod si vychutnáte slepici smaženou v těstě s estragonovou omáčkou, chybět nebude ani dezert – ananas marinovaný v bílém rumu a sorbet. Součástí menu jsou i dvě sklenky vína, které se snoubí se studeným předkrmem a hlavním chodem, na závěr dostanete i kávu podle výběru.