Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tříměsíční kurz reálné sebeobrany pro ženy i muže: dvanáct 1,5hodinových lekcí pro začátečníky

4,7 / 5 Kung Fu by HSCP Praha - Záběhlice  (mapa) 4 prodeje

Přehled nabídky

5,0

mistr vše vždy trpělivě vysvětlí a poradí

Hana
12 lekcí ve večerních hodinách
Kurz pro začátečníky – muže i ženy od 15 let
Sebeobrana, komunikace i právní minimum
Varianty (1)
12 lekcí ve večerních hodinách
Kurz pro začátečníky – muže i ženy od 15 let
Sebeobrana, komunikace i právní minimum

V kurzu sebeobrany získáte nejen dovednosti, jak se v případě potřeby bránit, ale hlavně pocit jistoty, že to zvládnete.

Máte občas při večerních cestách po městě obavy, co by kdyby…? Přihlaste se do kurzu Základů reálné sebeobrany v Kung Fu by HSCP a naučte se využívat potenciál, který ve vás dříme, ale možná o něm dosud nevíte. Ideální je, aby člověk věci, které se v tomto kurzu naučí, nikdy nevyužil, ale znáte to – štěstí přeje připraveným.

Kurzu se účastní muži i ženy od 15 let. S profesionálními instruktory se budete potkávat 3 měsíce, celkem vás čeká 12 lekcí. A co se naučíte? Především zvládat řešit situace v různém prostředí. Součástí výuky je kromě nácviku komunikačních dovedností a výuky reálné sebeobrany také právní minimum a základy první pomoci.

Dozvíte se mnoho vychytávek, které útočníka zcela odradí, a také se naučíte, co při případném napadení nedělat a jak se efektivně a jednoduše bez zbytečné síly ubránit pomocí různých únikových strategií. Kurz je určený začátečníkům, když vás výuka chytne, můžete na něj navázat v pokračovacím.

Dobré vědět: Máte-li jakákoli zranění nebo jiná omezení, instruktoři vždy zvolí individuální přístup. 

Nahoru