Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Dovolená u Balatonu: ubytování, polopenze i neomezený vstup do wellness

4,2 / 5 Hotel Azúr**** Balaton - Maďarsko (mapa) 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Iveta Šlesariková

Dobrý den, měla bych zájem o ubytování od 23/25.5 pro 2 osoby. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, k dispozici na konci května jsou již pouze termíny 21.-23.5 a 29.-31.5. Přeji pěkný den, Katka :)

Viktorie Solaříková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda uvedené ceny jsou aktuální a pevné…Zda nenastane po objednání voucheru navýšení ceny, jako tomu bývá u běžných CK. Moc děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Viktorie, cena je pevná. Tedy Vámi již zaplacená částka za pobyt bude konečná. Co se týče možných příplatků (placených na místě), u této nabídky je pouze městský příplatek 400 HUF/osoba/noc, případně poplatek za parkování 1500 HUF/noc. Přeji pěkný den, Katka :)

Dagmar Damborska

Dobry den . Mame voucher 1270–4882–50C-550 Termin dovolene mame 18.7 do22.7 2022 a potrebovali bychom posunout termin nastupu o tyden t.j.od25.7 do29­.7 2022.Dekuji za kladne vyrizeni a odpoved .Damborska

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar, bohužel Vámi vybraný termín je již obsazený. K dispozici jsou volné termíny od 3.-25.7, kdy poslední pobyt je možný v termínu 22.-25.7.2022. Pro změnu rezervace prosím kontaktujte naše zákaznické oddělení na adrese www.slevomat.cz/kontakt či telefonu +420 222 745 3­54. Přeji pěkný den, Katka :)

Gabina

Dobrý den,
pokud se nezobrazují termíny na červenec a srpen u nabídky 1.6.- 1.9.22 ale pouze červen, znamená to, že již není celé léto volno v hotelu?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabino. Děkuji Vám za dotaz. Prověřil jsem online rezervační kalendář a termíny na červen, červenec a srpen, jsou dostupné a k dispozici. :) S přáním krásného dne, Karel

Radek Kudla

Dobry den, mam dotaz k teto nabidce. V popisu je uvedeno ze dite do 3,9let zdarma. Mame 2,5 lete dite. V dobe pobytu bude mit 2 roky a 11 mesicu. Kdyz to zadam do objednavky 2 dospeli a dite 3 roky tak me skoci vyssi cena nez kdyz zadam jen 2 dospele( tak me tam moc nesedi to ze je dite zdarma. Jak to prosim je?

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku. Děkuji Vám za dotaz. Cena se po navolení dítěte navýší díky přistýlce, která se vejde pouze do pokoje Superior (2+1). Původní cena je ale z nejlevnějšího pokoje typu Superior Studio (2+0). Tudíž po navolení dítěte se automaticky přepne nabídka na pokoj 2+1 a ten je už za příplatek 260 Kč na noc. Příplatek není za dítě, ale za lepší standard pokoje. Děkuji za pochopení. S Přáním krásného dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru