Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Romantika pro 2 pod zámkem Hluboká: snídaně, skvělé menu, wellness i vstup do galerie či zoo

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Podhrad**** Hluboká nad Vltavou (mapa) 133 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Veronika

Dobrý den, není možné zakoupit pobyt s delší platnosti? Byli jsme u vás moc spokojeni a rádi bychom pobyt koupili rodičům k Vánocům, ale potřebovali bychom platnost voucher aspoň do května, června. Dekuji moc :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, individuální prodloužení platnosti voucheru bohužel není možné, tato nabídka je koncipována pouze do 20.12.2021 a do tohoto data je tedy potřeba voucher uplatnit. Pokud byste chtěl službu využít později, můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, díky tomu Vám případná další akce s delší platností voucherů neunikne. Uděláte to jednoduše tak, že kliknete na název podniku, a poté na „Upozornit nabídky tohoto podniku“. Případně se mrkněte po jiných nabídkách na našich stránkách, věřím, že z tak široké škály všemožných nabídek najdete tu pravou. :) Pěkný den, Tomáš

Jaroslava N.

Dobrý den, rady bychom k vám přijely v termínu od 3.12.do 6.12.2021, 2 osoby. Je možná platba z FKSP? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo, pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín. Krásný den :) Tomáš

Petra Ostrizkova

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat termín 28.10– 31.10 2021 na voucher mě ukazuje volno, – mohla bych sebou vzít 6 letého syna na přistýlku? Děkuji za odpověď

Hotel Podhrad****

Dobrý den, syna vzít určitě můžete, příplatek za něho bude činit 250 Kč/noc. V nabídce v sekci Děti jsou veškeré příplatky za děti uvedeny.

Martina Furchová

Dobrý den, mohla bych koupit pobyt od 28.10.-31.10.2021?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, Vámi vybraný termín vidím v tuto chvíli jako dostupný. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři. Termín si při nákupu rovnou rezervujete a nemusíte poté již nic řešit, termín je v tomto případě garantovaný. :) Krásný den, Tomáš :)

Veronika

Dobrý den, je prosím možné si večeři vzít na pokoj? Máme malinke dítě a je dost náročné se s nim v restauraci najist :-) moc dekuji

Hotel Podhrad****

Dobrý den,
pokud máte na mysli 3-chodovou večeři v rámci balíčku, je to expedičně komplikované a je potřeba počítat s příplatkem za roomservis. Samozřejmě, vše je o dohodě na místě, určitě bychom to nějak vymysleli. Např. na pokoj bychom Vám donesli pouze hlavní chod a polévku a dezert byste si mohli dát nezávisle časově na hlavním chodu.
Přeji hezký den, Trojanová Monika, hotel Podhrad

dana nekolova

Dobry den, zajima me nabidka tohoto pobytu pro 3 osoby, tedy triluzkovy pokoj nebo s vhodnou pristylkou. Jednalo by se o 3dny/2noci patek az nedele, termin listopad 2021.
Prosim, zda je mozne uvest cenu za osobu.
Dekuji Dana Nekolova

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři. Termín si při nákupu rovnou rezervujete a nemusíte poté již nic řešit, termín je v tomto případě garantovaný. Při zadání počtu osob a počtu dní se Vám cena vykalkuluje sama. Jak je uvedeno v nabídce v sekci Příplatky, další dospělá osoba hradí 50 % ceny balíčku vždy se všemi službami, což znamená, že při tvoření objednávky zadáte informaci o třetí osobě do sekce Poznámky a poté se za ní již doplatí, až na místě. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru