Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Podzim s víkendovými kurzy domácí výroby sýrů a mléčných produktů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku KOZFARMMAR

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Víkendový kurz výroby sýrů a mléčných produktů:

  • Na výběr k rezervaci máte 8 termínů:
    • 16.–17. 10., 23.–24. 10., 6.–7. 11., 13.–14. 11., 20.–21. 11., 27.–28. 11., 4.–5. 12., 11.–12. 12. 2021

V ceně:

  • Občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
  • Suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury)
  • Studijní materiály včetně receptur
  • Hotové výrobky (cca 1kg/os.)
  • Vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Úvod do procesů tvorby sýrů:

  • Skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • Pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • Očkování mléka, mlékárenské kultury
  • Teploty, sýření
  • Krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • Solení, lisování, zrání

Vyrobíte si:

  • Tvaroh
  • Jogurt typu Hollandia
  • Čerstvý sýr – farmářský
  • Primosale – sicilský měkký sýr
  • Balkánský sýr
  • Halloumi – kyperský sýr na grilování
  • Camembert
  • Ricottu – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Tažené pařené sýry – korbáčky, oštěpek, parenicu, mozzarellu

Doba konání:

  • sobota 10.00 – cca 18.00 / přestávka na oběd 1,5 hodiny
  • neděle 10.00 – cca 14.00 

Voucher platí pro 1 osobu. Další informace o obsahu kurzů naleznete na stránkách KOZFARMMAR

Omezení

  • Kurz nezahrnuje ubytování.
  • Maximální kapacita kurzu je 8 osob.
  • Konání kurzů je podmíněno účastí minimálně 3 osob (při nižší obsazenosti bude nabídnut náhradní termín). 

Možnost zakoupení sýrařského vybavení (sýrařské formy, syřidlo, mlékařské kultury, publikace, … ) 

  • Rezervaci můžete změnit 7 dní před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 7 dní před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
  • Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
  • Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 800 Kč −14 % 2 399 Kč
2 800 Kč −14 % 2 399 Kč

Co se o víkendu naučíte, doma pak jako když najdete.

V rámci kurzu se naučíte základní postupy výroby vlastních mléčných produktů a sýrů. Máte zajištěny veškeré potřebné studijní materiály, nástroje i suroviny. Na konci kurzu vám bude vystaven certifikát o absolvování a hotové výrobky si odvezete domů.

Kurzy výroby sýrů a mléčných produktů probíhají v prostorech bývalé budovy Obchodní akademie v centru města, při maximální kapacitě 8 osob. Během celého kurzu jsou k dispozici nápoje (káva, čaj, voda).

  • Stravovat se lze v několika restauracích v okolí
  • Nakoupit lze v Penny, Lidlu či Coopu
  • Ubytování je možné zajistit si v Bučovicích či blízkém okolí (Slavkov u Brna, Vyškov, Rousínov, Kyjov)
  • Parkování na náměstí i na přilehlých parkovištích zdarma

Co si vzít s sebou:

  • přezůvky do sýrárny
  • uzavírací láhev na syrovátku
  • plastový box (raději více menších) na jednotlivé výrobky
  • vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno) 
Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita