Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podzim s víkendovými kurzy domácí výroby sýrů a mléčných produktů

4,4 / 5 KOZFARMMAR Bučovice (mapa) 10 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku KOZFARMMAR

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Termín

Platnost do 12. 12. 2021.

V ceně

Víkendový kurz výroby sýrů a mléčných produktů:

  • Na výběr k rezervaci máte 8 termínů:
    • 16.–17.10., 23.–24.10., 6.–7.11., 13.–14.11., 20.–21.11., 27.–28.11., 4.–5.12., 11.–12.12. 2021

V ceně:

  • Občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
  • Suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury)
  • Studijní materiály včetně receptur
  • Hotové výrobky (cca 1kg/os.)
  • Vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Úvod do procesů tvorby sýrů:

  • Skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • Pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • Očkování mléka, mlékárenské kultury
  • Teploty, sýření
  • Krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • Solení, lisování, zrání

Vyrobíte si:

  • Tvaroh
  • Jogurt typu Hollandia
  • Čerstvý sýr – farmářský
  • Primosale – sicilský měkký sýr
  • Balkánský sýr
  • Halloumi – kyperský sýr na grilování
  • Camembert
  • Ricottu – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Tažené pařené sýry – korbáčky, oštěpek, parenicu, mozzarellu

Doba konání:

  • sobota 10.00 – cca 18.00 / přestávka na oběd 1,5 hodiny
  • neděle 10.00 – cca 14.00 

Voucher platí pro 1 osobu. Další informace o obsahu kurzů naleznete na stránkách KOZFARMMAR

Omezení

  • Kurz nezahrnuje ubytování.
  • Maximální kapacita kurzu je 8 osob.
  • Konání kurzů je podmíněno účastí minimálně 3 osob (při nižší obsazenosti bude nabídnut náhradní termín). 

Možnost zakoupení sýrařského vybavení (sýrařské formy, syřidlo, mlékařské kultury, publikace,... )

Otevřené vouchery: Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 7 dní před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 800 Kč2 399 Kč
2 800 Kč2 399 Kč
Ukončeno

Co se o víkendu naučíte, doma pak jako když najdete.

V rámci kurzu se naučíte základní postupy výroby vlastních mléčných produktů a sýrů. Máte zajištěny veškeré potřebné studijní materiály, nástroje i suroviny. Na konci kurzu vám bude vystaven certifikát o absolvování a hotové výrobky si odvezete domů.

Kurzy výroby sýrů a mléčných produktů probíhají v prostorech bývalé budovy Obchodní akademie v centru města, při maximální kapacitě 8 osob. Během celého kurzu jsou k dispozici nápoje (káva, čaj, voda).

  • Stravovat se lze v několika restauracích v okolí
  • Nakoupit lze v Penny, Lidlu či Coopu
  • Ubytování je možné zajistit si v Bučovicích či blízkém okolí (Slavkov u Brna, Vyškov, Rousínov, Kyjov)
  • Parkování na náměstí i na přilehlých parkovištích zdarma

Co si vzít s sebou:

  • přezůvky do sýrárny
  • uzavírací láhev na syrovátku
  • plastový box (raději více menších) na jednotlivé výrobky
  • vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno)