Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dovolená v Harrachově: moderní hotel, relax, polopenze a spousta výletů

4,4 / 5 Pytloun Wellness Hotel Harrachov **** Harrachov (mapa) 67 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Veru

Dobrý den, pobyt je vždy aspoň s částečnou stravou, můžete zajistit bezlepkovou verzi snídaně (chléb, uzeniny…) případně i večeři? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Veru, s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na hotel na e-mailu:rezerva­ce@hotelharrachov­.com či tel. +420 608 000 6­85. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Marek Vít

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je možné zakoupit k víkendovému pobytu i neomezený wellness. U voucheru je pouze 30 minutový vstup a to je na 3 dny celkem málo.
Předem děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku, v případě individuální poptávky po doplacení neomezeného wellness, můžete kontaktovat přímo hotel na e-mailu:rezerva­ce@hotelharrachov­.com či tel. +420 608 000 6­85. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Iva Václavíková

Dobrý den, máte prosím k dispozici dětskou herničku? Jak je možno ubytovat 4 člennou rodinu (2 +2) Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, v hotelu je dětské hřiště a samozřejmě, že je možné se ubytovat jako 4 členná rodina. Zde jsou uvedeny příplatky. Děti do 2,9 let mají pobyt zdarma s rodiči na lůžku a bez stravy. Děti ve věku 3–11,9 let mají pobyt na přistýlce za 690 Kč / noc vč. polopenze. Starší osoby hradí plnou cenu podle aktuálně platného ceníku (více informací vám poskytne recepce hotelu). Informaci s týkající se pobytu s dětmi uvedete při tvoření objednávky do sekce Poznámky. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Barbora Maxová

Hezky den, rada bych se zeptala, jestli by slo pri zakoupeni 2 voucheru ziskat apartma, kde jsou 2 loznice, abychom byli jako rodina pohromade. 4 dospeli, jedno dite 4 roky a druhe dite 1 rok(ma vlastni postylku) bylo by to mozne?

Slevomat.cz

Dobrý den, Barboro s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na hotel na e-mailu:rezerva­ce@hotelharrachov­.com či tel. +420 608 000 6­85. Pokud by to bylo možné, nezapomeňte tuto informaci poté uvést do sekce ,,Poznámky" při tvoření objednávky. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru