Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Dovolená na chatě v Krkonoších: polopenze, bazén a až 2 děti zdarma

3,8 / 5 Chata Pod Lipami Rokytnice nad Jizerou (mapa) 112 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petr Neumann

Dobrý den je volný termín 24.-28.9.2021. 2 osoby a velký pes. Děkuji Neumann.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete nějaký další termín, který vám bude vyhovovat. Příplatky za domácí zvířata: do 10 kg váhy 100 Kč/den, nad 10 kg 200 Kč/den. Krásný den, Tomáš :)

Tomáš

Dobrý den. Chystáme se k vám s rodinou. Mám 1 letého syna a 6 letého? Je možnost vzít nejmenšímu cestovní postýlku a starší by měl přistýlku? A jak je to s příplatkama za nejmenšího? Díky za odpověď

Chata Pod Lipami

Dobrý den, dětskou postýlku lze u nás zdarma zapůjčit, jen je nutné toto zadat do poznámky u rezervace. Co se týče příplatků za děti, ty jsou automaticky vypočítány v rámci zakoupení voucheru, kde zadáváte počet a věk dětí. Dle toho je poté přiřazen pokoj, s pozdravem

Štěpán Š

Dobrý den,

rád bych si objednal pobyt pro 2× 2 osoby a jednoho psa v termínu od 19. do 22. 8.
Je tento termín ještě volný při rezervací dvou pokojů současně? Ještě prosím o informaci, jestli smí pes i do restaurace. Děkuji.

Chata Pod Lipami

Dobrý den,
v daném termínu je možné rezervovat dle požadavku. Pejsek do restaurace smí, jen je vstup zakázán do jídelny, kde se podávají snídaně a večeře.
S pozdravem,

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru