Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pobyt v luxusním hotelu v Karlových Varech: neomezený wellness a polopenze

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Hotel Savoy Westend Karlovy Vary (mapa) 127 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Markéta

Dobrý den,
prosím o informaci k parkování, mám zájem o variantu wellnes pobyt s polopenzí a tam o parkování není nic uvedeno

Hotel Savoy Westend

Dobrý den, Markéto,
parkování není součástí této nabídky. Parkování je k dispozici v areálu hotelu za příplatek 20 EUR / noc.
Krásný den!

Zdeňka

Dobrý den, lze platit z FKSP?

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňko, pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín. Krásný den, Tomáš :)

Lucie Rybova

dobry den, rada bych se zeptala, ktere pokoje jsou vlastne v nabidce tohoto voucheru?
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, v rámci této nabídky si můžete vybrat Dvoulůžkový pokoj Standard nebo Junior Suite. Konkrétní typ si vyberete při objednávce voucheru. Pěkný den, Kačka :)

Helena

Dobrý den, marně se snažím koupi voucher na konkrétní termín, ale nelze to. Nejde ano voucher bez termínu, navíc je o téměř 2 tis. dražší. Prosím o odpověď a radu.Děkuji,Helena

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, děkujeme za upozornění, chybu jsme opravili a už by to mělo jít, jak nabídka s termínem, tak bez termínu. A ano, voucher bez termínu je dražší, protože není zavázán termínem a je možné ho využít kdykoliv do konce platnosti. Krásný den, Tomáš :)

peter marek

DD, určite si opravte v ponuke bazen -nie 25m2 .

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku, tuto informaci jsme ověřili u provozovatele a bazén má 25metrů na délku a na šířku 10metrů. Krásný den, Tomáš :)

Karin

Dobrý den, ráda bych Vás navštívila, ale když chci provést on line rezervaci, tak mě nelze provést a to z toho důvodu, že jde zadat dvě dospělé osoby a jedno dítě a já potřebuji jedna dospělá osoba a dvě děti. Prosím napište zda mám tedy provést rezervaci dvě dospělé osoby a jedno dítě, ačkoliv to mám obráceně? Obě děti jsou ve věku 13 let. A ještě dotaz jak daleko je to od Vás do centra města? A ke kolonádě? Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Karin, děkujeme za upozornění, bohužel v této nabídce se nám vyskytla technická chyba, kterou již řešíme, jakmile bude nastavení nabídky opraveno, půjde opět zakoupit varianta s online termínem pro 3 osoby. Nyní však můžete zakoupit voucher bez termínu, se kterým problém není. Krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru