Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

15týdenní online kurz o kuchařském umění: Základní principy a postupy vaření

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Katka

Dobrý den, ráda bych voucher zakoupila příteli k prosincovým narozeninám. V popisu ale stojí, že je třeba voucher uplatnit do konce listopadu, což bohužel nestihne, když to bude dárek. Neuvažujete o prodloužení platnosti, prosím? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Jídlo je vášeň

Dobrý večer,

ano je to tak, voucher je třeba uplatnit do konce jeho platnosti. Nicméně získáváte 2 přístupy a ten druhý můžete darovat i aktivovat později, třeba jako dárek až v prosinci. Je také možnost, že Vám oba přístupy aktivuji až v prosinci. Doba uplatnění voucheru je jedna věc a druhá je, kdy vstoupíte do kurzu, toto mohu nastavit zcela individuálně, prostě jak Vám to bude vyhovovat. Stačí uplatnit voucher do daného data a v odpovědi na aktivační e-mail mi napíšete, co a jak chcete nastavit.
Děkuji za dotaz a také přeji hezký den
 Tomáš

Tyna

Dobrý den, asi před dvěma lety jsem partnerovi zakoupila tento videokurz.Techniky a recepty byly parádní a hodně to přítele obohatilo.Chci se zeptat,zda je v tomto kurzu něco na víc?Nebo zda to obsahuje jiné techniky nebo recepty,než bylo v předchozím videokurzu?Děkuji za vaší odpověď.

Jídlo je vášeň

Dobrý den,

kurzy jsou totožné. Každopádně k nim mate stále přístup a můžete se kdykoliv vracet.
Děkuji za dotaz, mějte hezký den.
 Tomáš

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru