Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Relax ve Františkových Lázních s polopenzí, procedurami a bazénem

3,7 / 5 Hotel Sevilla Františkovy Lázně (mapa) 110 prodejů

Hodnocení podniku Hotel Sevilla

3,7 150×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 3,4
67.934%
Personál 3,8
76.302%
Jídlo 3,0
60.334%
Wellness 3,4
68.364%
Volnočasové služby 3,2
63.362%
Lokalita 4,3
86.334%
Průběh rezervace 4,7
93.846%

Filtry
Recenze zákazníků

Výborná poloha nedaleko hlavní promenády, velmi příjemný masér pan Stanislav, milá servírka při stravování, chutné večeře. Župan a pantofle k dispozici. Wi‑Fi na hotelu.

Přístup recepce v den příjezdu velmi nepříjemný (chvíli jsme i zvažovali, že se otočíme a odjedeme), velmi mi vadilo ofocení elektronického certifikátu do mobilu (údajně služebního) a ofocení OP – nemyslím si, že na to hotelový personál má právo. A doklad o platbě poplatku z pobytu je vytištěn na ustřižené dolní části potvrzení o vakcinaci jiného klienta ze Slovenska!!! Při vstupu je cítit vlhkost (zřejmě ze suterénních prostor s bazénem), na pokojích naštěstí ne. Úklid by mohl být lepší – po dobu pobytu (2 noci) nám nikdo nevynesl ani koš. Na policích v rozích prach. V jídelně by bylo třeba aspoň občas utřít plastové ubrusy a o ulepených židlích raději nemluvit…

 Vyjádření podniku
Před 3 roky

Recepce hotelu potřebuje tištěný doklad o očkování k doložení při kontrole.
V suterénu hotelu je situováno veškeré wellness, bazén, tudíž je možné, že vlhký vzduch stoupá.
Snažíme se o maximální úklid a čistotu.
Děkujeme

Hodnoceno: 28. září 2021 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury

Lokalita

Nefunkční wellnes

 Vyjádření podniku
Před 3 roky

Velmi se omlouváme za vážnou technickou
závadu.
Děkujeme

Hodnoceno: 20. září 2021
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury

Umístění a lokalita hotelu

starší hotel, slabší strava, malé wellness

 Vyjádření podniku
Před 3 roky

Strava odpovídá hotelu s třemi hvězdami,
Wellnes díky starší stavběš hotelu není jak rozšířit.
Děkujeme

Hodnoceno: 13. září 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury

Nejlepší z celého pobytu byla procedura masáž a zábal těla. Masáž provádí moc šikovný a příjemný pan masér! Po masáži ještě poradil, jak cvičit na bolavá záda! Masáž byla špičková!!!😁

Hotel pamatuje již své časy! Vše zastaralé, sprcha stříkala všemi směry! Pokoj, který nám přidělili byl po vytopení vodou! Na stěně plíseň a fleky a opadávající omítka! Koberec samý flek, opravdu humus! Na prostěradle hodně vlasů a chlupů… 😒 Jídlo a úroveň stravování, jak ve školní jídelně! Personál docela ochotný! Nejlepší je poloha hotelu!

Hodnoceno: 7. září 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury

Ochota půjčit dětskou postýlku.
Ochota personálu.

Hotel potrebuje již velmi rychlou rekonstrukci pokojů a zařízení. Též prostory welness velmi zastaralé. Úklid pokojů byl velmi podprůměrný. Pavučiny na stěně prach na koberci.

 Vyjádření podniku
Před 3 roky

Dekujeme za vase hodnoceni.
Pěkný den přeje recepce hotelu Sevilla

Hodnoceno: 5. září 2021 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury

Miluju Fr. Lázně a zejména vinárnu Royal, která má s hotelem Sevilla společný dvůr. Bylo to moje vysněné ubytování. Strašně jsem se tam těšila a aby to bylo úplně dokonalé, chtěli jsme si připlatit pokoj s terasou.
Jenže.......

Problémy nastaly hned při příjezdu, kdy nám recepční nechtěla uznat Tečku. Říkala jsem jí, že je to mezinárodně platný státem doporučený dokument a že ho musí uznat. Né, prý že se to nedá vytisknout a že si to musí založit. Jenže my jsme to prostě neměli. Naštěstí jsme měli ještě v peněžence ty kartičky, jak tam lepily ty termíny dávek očkování. Moc se jí to nelíbilo, ale nakonec si ofotila aspoň toto.
Potom říkám, že ještě musíme uhradit doplatek za pokoj s terasou, který máme objednaný. A paní na to, že žádnou terasu objednanou nemáme. Nebylo to písemně, objednávala jsem to telefonicky a přislíbila mi to. Normálně nám to zapřela. To bylo velké zklamání, ale nu což, nedalo se nic dělat. Vzali jsme přidělené klíče od pokoje 306 a šli jsme tam.
Když jsme otevřeli dveře, tak nás čekal naprostý šok! Nic horšího jsem nezažila!
Byl to podkrovní pokoj, poměrně prostorný, i s poměrně větší koupelnou, vzhledově v pořádku. Ale co byla katastrofa, měl střešní okna tak vysoko, že ani ze židle nebylo vidět ven, což je strašně nepříjemné, koukat neustále jen do zdi.
Ale co bylo nejhorší.......ta okna NEŠLA OTEVŘÍT!!! Bylo tam snad 40 stupňů, přímo tam pralo slunce, prostě jak ve skleníku. Byl tam větrák a paní recepční říkala, že můžeme být rádi, že nám za něj nic neúčtují, že v jiných hotelech je to za 10 Kč na den.
Ubytování bylo katastrofální, naprosto nevyhovující, absolutně to nesplňovalo hygienické požadavky na teplotu a navíc to vůbec nesmí být podle předpisů nevětraný prostor!
První noc jsme stáli půlku noci u větráku, druhou noc jsme větrák posunuli blíže k posteli, což bylo o malinko lepší, ale nesměli jsme se otočit zády k větráku.
Nefungovalo ani odsávání v koupelně.
Třetí den tomu nasadil korunu. Strčila jsem fén do jediné prasklé zásuvky, co tam byla a vyšlehl půlmetrový zelený blesk a vyhodil pojistky.
Zavolali jsme recepční a při té příležitosti jsem jí řekla, že nic horšího jsem v životě nezažila. Byla to jiná, hodnější recepční, tak se divila, co se nám nelíbí, že to je prý „oblíbený romantický podkrovní pokojíček“. Odvětila jsem, že někdo třeba rád tráví dovolenou v krabici bez oken, kde je 40 stupňů, ale můj styl to tedy rozhodně není. Tak nás na poslední noc přestěhovala do jiného pokoje, kde byl VZDUCH, normální TEPLOTA a viděli jsme VEN! Nic jiného už jsem si nepřála. A tak – konec dobrý, všechno dobré.
Masáž v ceně balíčku byla příjemná, jídlo, na které si tady v diskuzích lidé dost stěžují, nám přišlo docela dobré.
Sevilla je na skvělém místě, přímo na promenádě a za slušnou cenu. Nezatracuji ji jako celek. Jen LIDI POZOR na podkrovní pokoje, zejména č. 306!
Tam nešla ani televize. Nenechte se napálit jako my. :-(

Hodnoceno: 12. srpna 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury

Škoda, že nešla vířívka a nebyla funkční finská sauna.

Hodnoceno: 9. srpna 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury

musím pochválit paní kuchařku za velmi chutné a dobré zákusky

bazen by mohl být otevřený po celý den

Hodnoceno: 28. července 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury

Masáže skvělé a pan masér taktéž. Krasne okolí a veškerá dostupnost

Nepříjemná a neochotná paní recepční , nebyly jsme při wellness pobytu spokojeni s nesplněním všech procedur co jsme měli v balíčku.(chyběla inhalace) a o saunu jsme si museli říct jinak by jsme ji nedostaly také. Pokoje neuklízene, na stropě mapy po zatýkání, jídlo nic moc , tak příště se už zde neubytujeme a ani nedoporucime

Hodnoceno: 27. července 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury

Masáž – masér, noční vrátný.

Strašné, strašné, strašné. Po příjezdu na recepci neochotná paní recepční. Pokud si objednáváte wellness pobyt pro dva, tak bohužel, pokud si nevyžádáte společnou postel předem, tak máte smůlu, což dost dobře nechápu. Stejně tak s pokojem s balkonem či s terasou. Pokoj zde na foto a pokoj, který jsme obdrželi, jako nebe a dudy. Pokoj špinavý, koupelna taktéž, ručníky smradlavé, flekaté a děravé. Župany každý pes, jiná ves a taktéž bez vůně. Minibar prázdný a uvnitř špinavý. V koupelně zbytek mýdla z Lidlu, jinak nic. Zrcadlo se otevíralo přilepeným otočeným háčkem na ručníky, uvnitř dva upatlané plastové kelímky. Co se týče stravování, to bylo asi úplně nejhorší. Školní jídelna proti tomu michelinské zařízení. Knedlíky z prášku, br. salát hnus bez chuti, řízek mastný, tvrdý, hrozný. K snídani káva ve formě bedny se lžičkou a varny s vodou, jakési "chlebíčky s turisťákem, které se na stůl vracely i večer, to stejné veka s br. salátem ještě v neděli k snídani, když k večeři byl v pátek. Takže jsme každý den s radostí snědli alespoň konzumní kmínový chléb s máslem a eidamem 30%, jinak se to nedalo. Dojídali jsme se po restauracích, poslední večeři jsme už rovnou vynechali a šli jinam. Procedury nebyly splněny podle zakoupeného seznamu. Inhalace nebyla vůbec, to nás paní frkla na masážní křesla s větou.. jóoo, ono to nefunguje, aniž by nás někdo informoval dopředu, finská sauna ve sklepě v kamrlíku, kde si nemá člověk ani kam sednout, když vyleze, v bazénu kalná prapodivná voda, na parafín nás nahnali jak stádo asi 10 lidí, dostali jsme kuchyňské chňapky na ruce a posadili nás kde zrovna na chodbě bylo místo. Jediné, co bylo v pořádku, tak byla masáž a pan masér. Když si uvědomím, kolik jsme na tuto příšernost zaplatila peněz a ještě jsem to koupila k 10. výročí svatby, tak z toho budu mít noční můru dalších 10 let. Rozhodně nedoporučuji!!

Hodnoceno: 25. července 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury

Hotel blízko promenády a parků za hotelem skvělá restaurace.
Jídlo bylo chutné a bylo ho dost, komu to nestačilo, mohl se dojíst dezertem.

Nefunkční vířivka. Kdo chce pokoj s manželskou postelí tak si o něj musí napsat předem, ale nám paní recepční ochotně vyměnila pokoj s dvěmi lůžky za pokoj s manželskou postelí.

Hodnoceno: 18. července 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury

Masaz, okolí

Pokoj pro 2 osoby- oddělené postele, v koupelně se rozpadali dveře. Výměnu pokoje jsme nedostali, jelikož prý měli plno, ale nemyslím si.
Procedury jsme dostali jiné než jsme měli mít, když jsem to řekla recepční, tak jsem si to měla zařazovat sama.
Recepční nebyla moc příjemná, jak kdyby jsme ji otravovali.
Jídlo- k večeři jsme si nemohli vybrat. Dostali jsme veprovy rizek s br. salátem- rizek nenaklepany a prorostly nedal se vůbec krájet. Bylo to hodně chaotické a nelíbilo se nám tam. Určitě nedoporucuji!

Hodnoceno: 18. července 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury

Masér, bazén, vířivka

Připadal jsem si jak za minulého režimu! Recepce ok, ale jídlo! Číšník nám na přivítanou vynadal, že jsme se nenahlásili… Výběr ze tří jídel: první večeře bez výběru(už to nejde). Segedínský guláš, knedlík. Další den Holandský řízek, br.kaše a zapékané těstoviny. Další den kuře na paprice, knedlík , buchtičky s krémem. A to třetí jídlo každý den stejné – obložený talíř. Žádná zelenina, ozdoba na talíři. A snídaně… Žádné celozrnné pečivo, namazaná veka, kterou nikdo nechtěl. Káva byla v nádobě, kde si každý nabral lžičkou a zalil vodou… Velké zklamání! A jako dekoraci jsem si vyfotil můru, která s námi na cukřence byla dva dny

Hodnoceno: 9. července 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury

Hotel blízko promenády a parků.

Hotel zanedbaný, pokoje špatně uklizené, ručníky a župany smrděly.

Hodnoceno: 8. července 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Františkovy Lázně: polopenze, bazén i procedury
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru