Základ polévek a omáček: demi glace a kuřecí i hovězí vývar od šéfkuchaře

Český výrobek

Přehled nabídky
Český výrobek

Varianta:

Kuřecí vývar (0,6 l)
Podívejte se na dalších 6 variant

V ceně varianty:

Kuřecí vývar Hoffmeister

  • Čistý kuřecí vývar, vhodný pro přímou konzumaci nebo jako základ omáček a polévek.
  • Doporučený způsob přípravy: Vývar vlijte do hrnce, ohřejte a můžete podávat. Dá se ale i ředit (viz Doporučené poměry ředění).
  • Můžete podávat i jako teplý nápoj.
  • Nejedná se o průmyslovou výrobu. Sterilováno.
  • Objem: 0,6 l
  • Doporučené poměry ředění:
    • Gurmáni a milovníci výrazných chutí 1 : 1 
    • Rodiny s dětmi 1 : 1,5 až 1 : 2 
  • V jedné sklenici jsou min. 4 porce (při ředění), bohatou chuť si dopřeje gurmán i početnější rodina.
  • Složení: voda, kuřecí skelety min. 30 %, kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), cibule, řapíkatý celer, rajčata, koření (pepř černý celý, bobkový list, nové koření), petržel hladkolistá, česnek, sůl kamenná; alergeny – celer (9)
  • Skladování: od +6 do +25 °C, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovejte v chladničce při +6 °C a spotřebujte do 24 hodin.
  • Spotřebujte do 12 týdnů od data výroby (vyrábí se čerstvé).
  • Výrobce: Hotel Hoffmeister, Pod Bruskou 7, Praha 1 – Malá Strana, 118 01 

Doručení:

Osobní odběr na provozovně
Zdarma (2 prac. dny)

Osobní odběr Zásilkovna (4666 poboček)
69 Kč (4 prac. dny)

Místo osobního odběru:

Hotel Hoffmeister&Spa*****

Pod Bruskou 7, Praha - Malá Strana

Otevírací doba: Nonstop

Doručuje obchod:

Rychlá a vstřícná komunikace. Kvalitu ještě nemůžu hodnotit, ještě jsem neochutnala.

Edita
Silné, chuťově bohaté, bez dochucovadel a chemie
Vývar můžete použít samotný i do polévek či omáček
Vše připravuje šéfkuchař 5* restaurace

Vybrat variantu

Když člověk dostane chuť na poctivý vývar, nechce na něj čekat 48 hodin. Nemusíte, stačí sáhnout do lednice a za chvíli je na stole.

Máte rádi poctivé silné vývary, ale nemáte čas vařit je sami den nebo i více? Ta pravá chuť vyžaduje opravdu dlooouhý čas a péči. A také kapku lásky. To vše věnuje vývarům šéfkuchař Jiří Svoboda z 5* restaurace hotelu Hoffmeister, který je táhne minimálně 48 hodin. Vše se připravuje ručně, každý kus zeleniny projde někomu pod rukama, aby ji ručně oškrábal, a výsledkem je poctivá chuť, která každý váš pokrm dovede k dokonalosti.

V kouzelných skleničkách, které před otevřením vydrží až 12 týdnů, se skrývá kuřecí nebo hovězí vývar, které si klidně můžete vychutnat i samotné anebo přidat do polévek či omáček, a demi glace, což je základ pro jakýkoli pokrm, kde chcete podtrhnout a vytáhnout masovou chuť.

Tip: Nechte se inspirovat recepty od šéfkuchaře a připravte si třeba hovězí vývar s raviolou nebo kuřecí vývar se zastřeným vejcem. Nevíte, jak použít demi glace? I pro něj najdete recepty na webu hotelu – co takhle hovězí líčka nebo konfitované kachní stehno?

Vystačí pro celou rodinu

Vývary i demi glace jsou přírodní, bez jakýchkoli přísad a konzervantů. Mají silné aroma a poctivou tmavou barvu, což svědčí právě o dlouhé době přípravy. Skleničky s vývary mají objem 0,6 litru, takže pokud je budete ředit, vystačí vám minimálně na 4 porce. V pohodě tedy nasytíte i rodinu. Demi glace je 0,2 litru a používá se po lžičkách, takže i to vám vystačí na několik porcí. Výsledná cena za jednu porci je tedy více než příznivá.

Podívejte se na energetické a nutriční hodnoty jednotlivých produktů.

Adresa pro případné vrácení zboží:

Výrobce: Hotel Hoffmeister, Pod Bruskou 7, Praha 1 - Malá Strana, 118 01

169 Kč
od 139