



Jak vypadá bedýnka plná lásky? Takhle!
Potěšte sebe i svou drahou polovičku vynikajícími dobrotami! Společně si pochutnáte na třech naložených hermelínech – těšte se na klasik, pikant a s brusinkami. To ale není všechno, abyste měli čím zapíjet, je součástí i světlý ležák z pivovaru Richard a Frankovka od malého vinaře. Bedýnka je ozdobena valentýnskou jmenovkou ve tvaru srdce.
Sýry vyrábí rodinná firma Naložené, která se ruční výrobě dobrot věnuje už dlouhá léta. Opírají se tu o receptury a postupy staré přes 20 let, všechny výrobky jsou z tradičních surovin, které připravují moderními postupy, a tak vzniká skvělá chuť utopenců a sýrů. Několik let trvalo, než s mlékaři vyladili sýr do té nejlepší podoby k nakládání.
Nakládaný encián pikant v oleji Polotučný měkký zrající sýr s bílou plísní na povrchu Složení: Pasterizované mléko, jedlá sůl max. 3 %, syřidlo, mlékařské kultury, Penicillium candidum. Sušina min. 43 %. Tuk v sušině min. 45 %; řepkový olej, voda, rajčatový protlak, cukr, cukrový sirup, kvasný lihový ocet, koncentrovaná ananasová šťáva, worcesterová omáčka (voda, kvasný lihový ocet, cukr, sůl, bílé víno – obsahuje oxid siřičitý, povidla [švestky, jablka, cukr, pektin, kyselina citrónová], směs koření, aromata), jedlá sůl, modifikovaný škrob, kouřové aroma, česnek sušený, koncentrovaná citronová šťáva, barvivo amoniak – sulfitový karamel, směs koření, zahušťovadlo, xanthan, konzervanty (benzoan sodný, sorban draselný); sušený česnek, sušené rajče, restovaná cibule, pšeničná mouka, sůl, chilli. Hmotnost pevného podílu: min. 125 g, hmotnost sýru min. 120 g Nakládaný encián klasik v oleji Polotučný měkký zrající sýr s bílou plísní na povrchu Složení: Pasterizované mléko, jedlá sůl max. 3 %, syřidlo,
mlékařské kultury, Penicillium candidum. Nakládaný encián s brusinkami v oleji Polotučný měkký zrající sýr s bílou plísní na povrchu Složení: Pasterizované mléko, jedlá sůl max. 3 %, syřidlo,
mlékařské kultury, Penicillium candidum. |
Adresa pro případné vrácení zboží:
Vinotéka Staré hory, Drobného 10, Brno