Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Online kurzy z dílny Sweet Flow: Domácí kváskový chléb nebo minidezerty Sweet Tapas

Sweet Flow 6 prodejů 38 zbývá

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Sweet Flow

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Některé podniky jsou opětovně uzavřené. Dostupnost služeb a aktuální vládní opatření si prosím ověřte zde. Případně kontaktujte přímo poskytovatele. 
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Celoživotní přístup do kurzu
Kurzy s cukrářem z vyhlášených pražských podniků
Varianty (2)

Termín

Platnost do 28. 2. 2021.

V ceně

  • Online kurz Jak na kvásek a domácí chleba
    • Kvásek a jak se o něj starat
    • Kváskový chleba
    • Bramborový chleba podle rodinného receptu Xaviera
    • Focaccia, dokonalá nejen k vínu
    • Bonus: Bulka na hamburger
  • Recepty s postupy
  • Další recepty z kvásku
  • Celoživotní přístup do kurzu
  • Přístup do uzavřené skupiny na Facebooku
  • Nákupní seznamy
  • Vyladěný materiál s video návodem a osobní podporou profíka v průběhu celého kurzu i po něm 
  • Rezervace: vyplňte formulář online:
  • Na email vám přijde potvrzení objednávky a vstup do Členské sekce, kde se dostanete ke všem materiálům kurzu. Všechna videa, recepty, návody, recepty v pdf a nákupní seznamy se nachází právě v členské sekci.
  • Zároveň vám přijde každý den (po dobu jednoho týdne) e‑mail, který vás provede kurzem.
  • Součástí kurzu je také vstup do uzavřené FB skupiny, kde je vám k dispozici cukrář Xavier. 

Po aktivování kurzu již není možné voucher stornovat nebo refundovat.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

840 Kč 499 Kč
840 Kč 499 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 28. 2. 2021.

V ceně

  • Online kurz Sweet Tapas
    • Český větrník se slaným karamelem
    • Francouzský Royal, klasika s Dacquoise Praliné
    • Sablé Breton s malinami a limetkou
    • Jahodové gazpacho, osvěžující zdravá tradice ze Španělska
    • Míša dort v novém kabátku, svěží a odlehčený
  • Recepty s postupy a 14 videy
  • Celoživotní přístup do kurzu
  • Přístup do uzavřené skupiny na Facebooku
  • Nákupní seznamy
  • Vyladěný materiál s video návodem a osobní podporou profíka v průběhu celého kurzu i po něm 
  • Rezervace: vyplňte formulář online:
  • Na email vám přijde potvrzení objednávky a vstup do Členské sekce, kde se dostanete ke všem materiálům kurzu. Všechna videa, recepty, návody, recepty v pdf a nákupní seznamy se nachází právě v členské sekci.
  • Zároveň vám přijde každý den (po dobu jednoho týdne) e‑mail, který vás provede kurzem.
  • Součástí kurzu je také vstup do uzavřené FB skupiny, kde je vám k dispozici cukrář Xavier. 

Po aktivování kurzu již není možné voucher stornovat nebo refundovat.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

890 Kč 599 Kč
890 Kč 599 Kč
Ukončeno
Celoživotní přístup do kurzu
Kurzy s cukrářem z vyhlášených pražských podniků

Chcete domácího mazlíčka? Vypěstujte si kvásek.

Naučte se péct kváskový chléb a minidezerty podle rad francouzského cukráře. Xavier Carchenilla procestoval svět a působil ve vyhlášených restauracích a cukrárnách v Paříži, na Novém Zélandě i v Praze. Staňte se mistry domácího pečení, stačí vám k tomu jen správný online kurz!

Kurz Jak na kvásek a domácí chleba

Jakmile si podle kurzu vykrmíte kvásek, dostanete základ na několik skvělých receptů. Čeká vás několik technik pečení chleba z různých světových koutů. Pečení chleba, to není jen trend, ale kváskové pečení je chutné, zdravé a praktické. Díky kvásku získáte další rozměr v kuchyni. Možná ani netušíte, co vše se z jednoho kvásku dá udělat. Není to jen o chlebu. Seznámí vás i s dalšími recepty.

Náplň kurzu:

  • Kvásek a jak se o něj starat
  • Kváskový chleba
  • Recepty z kvásku
  • Bramborový chleba podle rodinného receptu Xaviera
  • Focaccia, dokonalá nejen k vínu
  • Bonus: bulka na hamburger – poctivá vydařená bulka na hamburger je základ

Kurz Sweet Tapas

Minidezerty hýbou cukrářským světem. Tady jim říkají Sweet Tapas. Tyto vypracované recepty procestovaly svět a jsou pro vás ověřené šéfcukrářem. V týdenním kurzu vás krok po kroku provedou tajemstvím cukrářských technik. Vše probíhá formou videa. Celý čas tu pro vás bude pro Xavier, který rád se vším poradí v uzavřené Sweet Tapas FB skupině, do které dostanete trvalý přístup. 

Každý den vám přijde e‑mail s novým obsahem. Každý den vám naservírují část kurzu. Bez zbytečných časových stresů. Každý svým tempem. Dostanete všechny recepty s postupy, jak na to. Vše najdete v členské sekci, ke které budete mít přístup i po skončení kurzu.

Čeká vás 14 videí, nákupní seznamy, postupy a recepty k založení kuchařky, poradna a sdílení v rámci skupiny.

Náplň kurzu:

  • Český větrník se slaným karamelem
  • Francouzský Royal, klasika s Dacquoise Praliné
  • Sablé Breton s malinami a limetkou. Elegantní a lehké pokušení
  • Jahodové gazpacho, osvěžující zdravá tradice ze Španělska
  • Míša dort v novém kabátku, svěží a odlehčený

O šéfcukráři 

Xavier Carchenilla je cukrářem v pražské cukrárně Myšák, tatínek tří dětí a spoluzakladatel sladkého projektu Sweet Flow. Žil ve španělsko-francouzském prostředí. Ve Francii je gastronomie a cukrařina obdivovanou disciplínou, a tak není divu, že se chtěl odmala stát cukrářem. Vyhlídl si známou francouzskou školu gastronomie a specializoval se v cukrařině.

Po období působení v zahraničí ho láska a teplý malorský vítr zavál do České republiky. Usadil se v Praze, založil rodinu a prošel vyhlášenými pražskými podniky (Celesté v Tančícím domě, Restaurace u Zlaté Studny, Café Savoy, Myšák). Již 20 let sdílí svou vášeň k jídlu a pečení a ukazuje techniky nejen francouzské cukrařiny profesionálům, ale i všem laikům, kteří rádi pečou.