Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online baristický kurz: co je espresso, jak správně nastavit mlýnek a vyšlehat mléko i základy latté art

Přehled nabídky

Varianty (2)

Na výběr jedno z témat:

  • Definice espressa (27 min. videa)
  • Definice kávových nápojů (19 min. videa)
  • Jak nastavit mlýnek na kávu (32 min. videa)
  • Jakou kávu zvolit na přípravu espressa (23 min. videa)
  • Základy latté art (14 min. videa)
  • Základy šlehání mléka (15 min. videa)
  • Čištění kávovaru (17 min. videa)
  • Kód voucheru zašlete na email rcaffe@seznam.cz a jako předmět uveďte „Online kurz“.
  • Následně vám dorazí  vygenerovaný kód a přístupy k lekcím.
  • V případě zakoupení voucheru na jedno samostatné téma uveďte, o které téma máte zájem. 
  • Po aktivaci kurzu je voucher brán jako uplatněný a takový nelze stornovat ani refundovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

299 Kč −33 % 199 Kč
299 Kč −33 % 199 Kč
2 093 Kč −57 % 899 Kč
2 093 Kč −57 % 899 Kč

Melete víc mlýnkem než pantem? Proudí vám v žilách krev šmrncnutá kávou? Pak jste oficiální kávomil.

Jak vypadá pravé italské espresso a z jaké kávy ho připravíte i v pohodlí domova? To vám na online baristickém kurzu prozradí profesionální barista Robin Blaschke. Dozvíte, jaké je definice espressa a dalších kávových nápojů, jak nastavit mlýnek na kávu, jakou kávu zvolit pro přípravu espressa, jak správně vyšlehat mléko, základy latté art a v neposlední řadě jak vyčistit kávovar.

Rozšířený kurz si na vlastní kůži vyzkoušela i kolegyně Katka, která má ke kávě vřelý vztah: „Z přístupu školitele a hlavně z obrovského množství informací jsem byla nadšená. Na kurzu např. uvidíte, že stačí jen trochu přenastavit mlýnek nebo jinak utlačit mletou kávu v páce a z kávovaru vám vyleze úplně jiné kafe. Jednou je nakyslé a vodové, podruhé zase víc hořké, než by muselo být.“

Přečtěte si celý článek o kurzu a dobré kávě

Profesionální barista Robin Blaschke

Jak připravit dokonalé espresso na italských strojích a jak si udělat výbornou kávu i doma, vám prozradí profesionální barista Robin Blaschke, který je zároveň jediným člověkem mimo území Itálie, jenž se pyšní titulem Italian Coffee Trainer od italské kávové akademie AICAF. Ve spolupráci s Rcafé nabízí v Praze baristické kurzy pro laiky i pro ty, kdo se chtějí kávě věnovat na profesionální úrovni. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita