Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pro odvážné: extrémní bungee jumping z televizní věže nebo jeřábu i SCAD diving

4,6 / 5 Jiří Stolín, Xtreme Sports (6 poboček) Losiná  (mapa) 579 prodejů

Přehled nabídky

(6 poboček) Kontakt

Konkrétní pobočku pro uplatnění voucheru naleznete u jednotlivých variant.

Zobrazit na mapě
5,0

Naprosto dokonalý zážitek :) Skáču opakovaně a těším se na další setkání ;)

Séverine
Skvělé hodnocení zákazníků
Seskoky z věže i jeřábu
SCAD je jediný systém volného pádu na světě
Varianty (6)
Skvělé hodnocení zákazníků
Seskoky z věže i jeřábu
SCAD je jediný systém volného pádu na světě

Výšky jsou věčné provokatérky. Každým svým metrem dávají najevo, jak mají navrch. Ale je způsob, jak je pokořit: prostě skočit!

Máte ve svém okolí drsňáka nebo drsňačku? Někoho, kdo se rád staví novým výzvám čelem? Milovníka adrenalinu? Pak jste právě objevili skvělý tip na dárek: extrémní bungee jumping z televizní věže nebo jeřábu či SCAD diving se skvěle hodnocenou společností Xtreme Sports.

Harrachově se skáče z televizní věže, která má 36 m a tyčí se ve výšce 145 m nad městem. Už ten výhled je prostě skvostný. Freestylový bungee jumping je připraven v areálu skokanských můstků K120 a K185. U bungee seskoku z jeřábu můžete volit z výšky 50, 80 a 110 m v celkem 5 lokalitách. Při pádu SCAD z jeřábu z výšky 50 m se padá v Praze.

SCAD diving pro skutečné odvážlivce

Milujete adrenalin? Máte pocit, že už jste vyzkoušeli všechno? Xtreme Sports vás snad vyvedou z omylu – SCAD diving je jediný systém na světě, který umožňuje nepřipoutaný kontrolovaný volný pád. Při pádu zrychlíte až na 100 km/h s max. přetížením 4G, vyplavování adrenalinu je podobné jako při seskoku padákem.

Jak to celé probíhá?

Bezpečnost především

K bungee jumpingu se v Xtreme Sports používá prvotřídní vybavení. To pravidelně prochází přísnými kontrolami bezpečnosti. Veškerý materiál je sekundárně jištěn, takže se nemůže nic stát ani v případě poškození lana.

Pro koho je bungee jumping vhodný?

Nahoru