Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Neinvazivní omlazení pleti s okamžitým účinkem: bezjehličková mezoterapie

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Amálie

Dobrý den,
také mám problém s jizvami po akné a s tím i spojené zarudnutí. Chtěla jsem se ale zeptat, jestli je mezoterapie vhodná i s nějakým probíhajícím akné (především takové ty podkožní) a jestli by byla popřípadě také možná osobní konzultace.
Předem Vám moc děkuji. :)

Salon Devět životů

Dobrý den, ano, mezoterapii provádím i u akné. Musela bych vás viděl, abych mohla dát sofistikovoanou odpověď. V rezervačním systému https://salon-devet-zivotu.reservio.com/ klikněte na službu – „Konzultace k mezoterapii“ – 15 minut (je v nabídce úplně dole). Pro klienty Slevomatu je konzultace bezplatná. Domluvíme se na místě.
Těším se na Vaši návštěvu
Dagmar Šenková

Veronica Paitán

Dobrý den, je tato procedůra vhodná pro vyhlazení pleti po jizvičkách po akné (prohlubně na pleti)? Vrásky ani pigmentové skvrny zatím nemám. Děkuji předem za odpověď.

Salon Devět životů

Dobrý den, ano, provádím tuto proceduru i pro vyhlazení jizviček po akné, nemohu řícti takto, aniž bych vás viděla, jestli by pro vás byla procerura vhodná, nevidím barvu ani hloubku jizviček ani jak dlouho tam jizvičky máte. Poprosím vás, abyste se zaregistrovala v rezervačním systému, našla ošetření mezoterapie a do poznámky mi dejte, prosím větu " konzultace, domluveno na Slevomatu". Přijdete zdarma na nezávaznou konzutlaci a domluvíme se, ano?
Posílám odkaz na rezervační stránku. https://www.reservio.cz/b/salon-devet-zivotu
Děkuji za dotaz a těším se na případnou návštěvu
Dagmar Šenková

anonymní

Dobrý den,

ráda bych věděla, jak se liší nabídka na ošetření obličeje mezoterapií od běžného ceníku: https://9-zivotu.webnode.cz/_files/200000635-8765187653/Cen%C3%ADk2020_07.pdf? Ten rozdíl padesáti korun mi přijde … směšný.

Díky za odpověď.

Salon Devět životů

Dobrý den,

jedná se o nadstandartní ošetření pro muže i ženy za použití nejnovější technologie v estetické kosmetologii s použitím vysoce kvalitních přípravků v bio kvalitě bez parabenů, silikonů, sulfátů.
Celou proceduru jsem zdokonalila tak, aby klient odcházel maximálně spokojený a především s viditelným, dlouhotrvajícím účinkem.

Prvořadá je pro mě kvalita odvedeného výkonu a tomu odpovídá cena:

  1. Mezoterapie obličej základ = 1150 Kč
  2. Manuální facelifting 15 ´= 410 Kč
  3. PDT 15´ = 250 Kč
Trojkombinaci jsem pro klienty Slevomatu zvolila i proto, aby jí mohli vyzkoušet. Pro moje stávající klienty to je nejoblíbenější procedura v letošním roce.
Pokud se tedy i vy rozhodnete udělat něco pro sebe už v tomto životě, a zvolíte si bezjehličkovou mezoterapii Dermation, určitě vám vykouzlí úsměv nejen sleva 621 Kč, ale i dlouhotrvající účinek a radost z krásné, zářivé pleti s výraznou redukcí vrásek, sjednocenou barvou, eliminací pigmentových skvrn, zhojeném akné…
Můžete se těšit na spoustu komplimentů od vašeho okolí a svůj příjemný pocit. Stejně jako propagující modelka Tereza Jelínková.
Děkuji za Váš dotaz i názor
S přáním dne plného smíchu
Dagmar Šenková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru