Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Nalaďte se na Velikonoce: pětichodové degustační menu pro 2 osoby

4,1 / 5 Bonjour - Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka Brno - střed (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bonjour – Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Anonym
Menu připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč
Filátko ze pstruha, jarní kuřátko i hráškový krém
Kousek od zastávky Náměstí 28. října
Varianty (1)

Termín

Platnost do 17. 4. 2020.

V ceně

  • 2× filátko zauzeného pstruha (50 g), pyré z pečené zeleniny
  • 2× hráškový krém s krutony (1 dcl)
  • 2× jarní kuřátko (100 g), dýňové pyré, žampiony s bylinkami
  • 2× sorbet (50 g)
  • 2× ovocná kostka s s marakuovou omáčkou (100 g) 

Omezení

Voucher můžete využít ve termínu od 11. do 17. 4. 2020. 

  • Rezervace: alespoň 48 hod. předem přes rezervační formulář  http://slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1633710
  • Jídlo s sebou: pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný. 
  • Změna termínu je možná max. 24 hodin předem, jinak voucher propadá.

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 6 7 8 9 12

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

799 Kč
799 Kč
Ukončeno
Menu připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč
Filátko ze pstruha, jarní kuřátko i hráškový krém
Kousek od zastávky Náměstí 28. října

Proč sedí zajíček ve své jamce sám? Všichni ostatní už totiž dávno šli do restaurace Bonjour.

Čím vás restaurace Bonjour – Culinary Club ČR pohostí tentokrát? Velikonočním degustačním menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v 5 chodech.

„Degustační menu splnilo očekávání se vším všudy. Velmi milý majitel a šéfkuchař v jedné roli nám po celou dobu odpovídal na zvídavé dotazy a velmi nás překvapil svou vstřícností. Jídlo bylo vynikající a určitě půjdeme někdy na jiné menu znovu.“ (Daniel a Lenka, 1. 9. 2019)

Dobré vědět: Voucher můžete využít v termínu od 11. do 17. 4. – tedy v období Velikonoc.

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.