Nalaďte se na Velikonoce: pětichodové degustační menu pro 2 osoby
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 17. 4. 2020.
V ceně
- 2× filátko zauzeného pstruha (50 g), pyré z pečené zeleniny
- 2× hráškový krém s krutony (1 dcl)
- 2× jarní kuřátko (100 g), dýňové pyré, žampiony s bylinkami
- 2× sorbet (50 g)
- 2× ovocná kostka s s marakuovou omáčkou (100 g)
Omezení
Voucher můžete využít ve termínu od 11. do 17. 4. 2020.
- Rezervace: alespoň 48 hod. předem přes rezervační formulář http://slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1633710
- Jídlo s sebou: pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný.
- Změna termínu je možná max. 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Proč sedí zajíček ve své jamce sám? Všichni ostatní už totiž dávno šli do restaurace Bonjour.
Čím vás restaurace Bonjour – Culinary Club ČR pohostí tentokrát? Velikonočním degustačním menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v 5 chodech.
„Degustační menu splnilo očekávání se vším všudy. Velmi milý majitel a šéfkuchař v jedné roli nám po celou dobu odpovídal na zvídavé dotazy a velmi nás překvapil svou vstřícností. Jídlo bylo vynikající a určitě půjdeme někdy na jiné menu znovu.“ (Daniel a Lenka, 1. 9. 2019)
Dobré vědět: Voucher můžete využít v termínu od 11. do 17. 4. – tedy v období Velikonoc.
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.