Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nalaďte se na Velikonoce: pětichodové degustační menu pro 2 osoby

Přehled nabídky

5,0
Ověřený zákazník
Menu připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč
Filátko ze pstruha, jarní kuřátko i hráškový krém
Kousek od zastávky Náměstí 28. října
Varianty (1)
  • 2× filátko zauzeného pstruha (50 g), pyré z pečené zeleniny
  • 2× hráškový krém s krutony (1 dcl)
  • 2× jarní kuřátko (100 g), dýňové pyré, žampiony s bylinkami
  • 2× sorbet (50 g)
  • 2× ovocná kostka s s marakuovou omáčkou (100 g) 

Omezení

Voucher můžete využít ve termínu od 11. do 17. 4. 2020. 

  • Rezervace: alespoň 48 hod. předem přes rezervační formulář  http://slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1633710
  • Jídlo s sebou: pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný. 
  • Změna termínu je možná max. 24 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 6 7 8 9 12

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

799 Kč
799 Kč
Menu připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč
Filátko ze pstruha, jarní kuřátko i hráškový krém
Kousek od zastávky Náměstí 28. října

Proč sedí zajíček ve své jamce sám? Všichni ostatní už totiž dávno šli do restaurace Bonjour.

Čím vás restaurace Bonjour – Culinary Club ČR pohostí tentokrát? Velikonočním degustačním menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v 5 chodech.

„Degustační menu splnilo očekávání se vším všudy. Velmi milý majitel a šéfkuchař v jedné roli nám po celou dobu odpovídal na zvídavé dotazy a velmi nás překvapil svou vstřícností. Jídlo bylo vynikající a určitě půjdeme někdy na jiné menu znovu.“ (Daniel a Lenka, 1. 9. 2019)

Dobré vědět: Voucher můžete využít v termínu od 11. do 17. 4. – tedy v období Velikonoc.

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru