Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Gruzie na Vinohradech: závitky, šašlik a další dobroty i víno pro 2 osoby

4,0 / 5 Georgian Restaurant Kakheti Praha - Vinohrady  (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavla Šimůnková

Dobrý den, voucher bych ráda koupila jako dárek, ale Vaše předchozí odpověď „budeme se snažit nyní naše vouchery prodloužit“ mě od nákupu trochu odrazuje. Zní to, jako byste si nebyli jistí, jestli to půjde. Pokud by to nešlo, dostaneme tedy peníze automaticky nazpět? Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, odpověď byla myšlena, že prodloužení platnosti voucherů řešíme s obchodníky a informace průběžně aktualizujeme na našich stránkách i v objednávkách. Článek o využitelnosti voucherů naleznete v našem magazínu zde: https://www.slevomat.cz/magazin/1366-co-v-soucasne-situaci-delat-kdyz-mate-voucher-ze-slevomatu. V případě, že by nebylo možné voucher využít, budeme zákazníky o řešení informovat, takže se nemusíte bát, o své peníze nepříjdete. Pěkný den

Petr Bečán

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli máte představu jak se bude řešit platnost voucheru, pokud bude i v květnu stále v platnosti opatření vlády uzavírající restaurace? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře :) samozřejmě nyní když víme o vládním harmonogramu otevírání provozoven, budeme se snažit nyní naše vouchery prodloužit, tak aby jejich využití bylo možné. Pěkný den, Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru