Kurz vaření: hovězí steak Striploin, vepřové trhané maso a kuřecí bochánky
Přehled nabídky
Po tomhle kurzu se vám bude stýskat a rádi se vrátíte na další!
Tento druh kurzu od Šelma v kuchyni je určený výhradně masožroutům, a to od A až do Z. Budete připravovat hovězí steak, ukážete si, ze které části býka maso na steaky pochází a jak se připravuje. Vysvětlíte si, jaké stupně propečenosti se v praxi používají. Steaky jsou čerstvé, připravované výhradně na váš kurz a teprve vy ho doladíte k dokonalosti.
Naučíte se připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo dip. Kukuřičné kuřátko zabalíte do slaninového kabátku a uvidíte, jak se bude měnit v malý zázrak. Z vepřového si uděláte skvělý asijský pokrm z trhaného masa a zeleniny, který se hodí nejen do sendvičů, ale i jako samostatné jídlo se skvělou přílohou.
Dobré vědět: Kurz začíná v 18:00 a potrvá zhruba 3,5 hod.