5chodové menu pro dva: roastbeef, variace steaků i panacotta
Přehled nabídky
Podle jedné staré pověsti Kunětickou horu obcházejí strašidla. Utéct jim prý může jenom ten, kdo se posilní dobrým jídlem!
Nastavte své polovičce rámě a přijďte do restaurantu Na Výsluní objevovat nové chutě. Šéfkuchař David Bezvoda pro vás nachystá degustační hostinu o 5 chodech. Je laděná do zimních tónů a pochutnávat si budete třeba na francouzské cibulačce, variaci steaků a panacottě s frech pěnou z ostružin a šlehačkou.
V restauraci sázejí na moderní pojetí kuchyně a čerstvé suroviny, takže si určitě pochutnáte. K pití si přiobjednejte točené pivo z pivovaru Pilsner Urquell nebo z Poličky, a když se vám bude chtít, vyšlápněte si po jídle na Kunětickou horu.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.