Pod lampou možná bývá největší tma, ale Pod Lípou bývají ty největší dobroty.
Kdy jste byli naposled s přáteli na pivu? Už je to nějaký ten pátek, říkáte? Tak to je honem svolejte a zajděte společně do pivovaru a restaurace Pod Lípou, kde vám k tomu pivu připraví 1,6 kg masa. Těšte se na pečená kuřecí křídla, kuřecí i vepřové steaky a 0,5 kg hranolků.
Tip: K restauraci patří přilehlý pivovar, proto se nechte zlákat pestrou nabídkou točených piv. Koneckonců zlatavý mok k masu zkrátka patří.
O restauraci a pivovaru Pod Lípou
Hostinec se v domě provozoval už začátkem minulého století. V 90. letech provoz obnovili, koncem roku 2010 prošel dům kompletní rekonstrukcí a v roce 2013 přistavěli pivovar. V současné době v restauraci nabízejí kvalitní českou kuchyni s denní nabídkou hotových jídel a stálou nabídkou minutkových pokrmů, jejíž součástí jsou tradiční jídla a jiné dobroty připravované na kyšickém pivě. Nechybí ani speciality z grilu.
Restaurace získala certifikát kvality na akci „Žumberova vařečka 2014“ a diplom od šéfkuchaře Jaroslava Sapíka.
Dobré vědět: Hostinec Pod Lípou je zapojený také do projektu www.pivnicyklotrasy.cz, a tak se tu těší na všechny, kdo budou chtít poznat jejich pivovar i piva.