Pořádná hostina pro partu přátel: 1,6 kg vepřového a kuřecího masa, hranolky
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 1. 7. 2020.
V ceně
- kuřecí steaky, 300 g
- vepřové steaky, 300 g
- pečená kuřecí křídla, 1000 g
- hranolky, 500 g
- Rezervace: je nutná, a to předem na tel. čísle +420 720 612 093.
- Jídlo s sebou: kam byste ho nosili, masové dobroty chutnají nejlépe s točeným pivem přímo v restauraci.
Rezervaci můžete zrušit nejpozději 24 hod. předem, jinak voucher propadne.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Pod lampou možná bývá největší tma, ale Pod Lípou bývají ty největší dobroty.
Kdy jste byli naposled s přáteli na pivu? Už je to nějaký ten pátek, říkáte? Tak to je honem svolejte a zajděte společně do pivovaru a restaurace Pod Lípou, kde vám k tomu pivu připraví 1,6 kg masa. Těšte se na pečená kuřecí křídla, kuřecí i vepřové steaky a 0,5 kg hranolků.
Tip: K restauraci patří přilehlý pivovar, proto se nechte zlákat pestrou nabídkou točených piv. Koneckonců zlatavý mok k masu zkrátka patří.
O restauraci a pivovaru Pod Lípou
Hostinec se v domě provozoval už začátkem minulého století. V 90. letech provoz obnovili, koncem roku 2010 prošel dům kompletní rekonstrukcí a v roce 2013 přistavěli pivovar. V současné době v restauraci nabízejí kvalitní českou kuchyni s denní nabídkou hotových jídel a stálou nabídkou minutkových pokrmů, jejíž součástí jsou tradiční jídla a jiné dobroty připravované na kyšickém pivě. Nechybí ani speciality z grilu.
Restaurace získala certifikát kvality na akci „Žumberova vařečka 2014“ a diplom od šéfkuchaře Jaroslava Sapíka.
Dobré vědět: Hostinec Pod Lípou je zapojený také do projektu www.pivnicyklotrasy.cz, a tak se tu těší na všechny, kdo budou chtít poznat jejich pivovar i piva.