1/11
Vícechodové menu: kachní paštika, pórkový krém, vepřový bok i candát a karamelizovaná jablíčka závěrem
Přehled nabídky
17. 1. 2020
(18:00)
Dobrá kuchyně není jen výsadou michelinských restaurací.
Vyrazte v pátek 17. 1. na večeři na 5chodové menu do příjemné restaurace Modrý Hrozen v Kaznějově. Menu sestavil a na přípravu pokrmů dohlíží šéfkuchař Svatopluk Brož. Ten si tu pro vás připravil kachní paštiku, poté pórkový krém a jako hlavní chody budou následovat candát a vepřové. Sladký dezert pak zastupují karamelizovaná jablíčka flambovaná rumem z Prádla (jedná se o likérku ve vesnici Prádlo v plzeňském kraji).
Na čepu je plzeňské pivo 10° a 12°, zkusit však můžete také moravská vína z Habánských sklepů nebo jakýkoli jiný nápoj z nabídky.