Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vícechodové menu: kachní paštika, pórkový krém, vepřový bok i candát a karamelizovaná jablíčka závěrem

4,6 / 5 Restaurace Modrý Hrozen Kaznějov  (mapa) 2 prodeje

Přehled nabídky

5,0

Super personál, tentokrát s odnosem domů, dvě porce topinek, vakuově zabalené maso s česnekem.…

Klára
Menu sestavil šéfkuchař Svatopluk Brož
Na čepu je plzeňské pivo 10° a 12°
17. 1. 2020 (18:00)
Menu sestavil šéfkuchař Svatopluk Brož
Na čepu je plzeňské pivo 10° a 12°

Dobrá kuchyně není jen výsadou michelinských restaurací.

Vyrazte v pátek 17. 1. na večeři na 5chodové menu do příjemné restaurace Modrý Hrozen v Kaznějově. Menu sestavil a na přípravu pokrmů dohlíží šéfkuchař Svatopluk Brož. Ten si tu pro vás připravil kachní paštiku, poté pórkový krém a jako hlavní chody budou následovat candát a vepřové. Sladký dezert pak zastupují karamelizovaná jablíčka flambovaná rumem z Prádla (jedná se o likérku ve vesnici Prádlo v plzeňském kraji).

Na čepu je plzeňské pivo 10° a 12°, zkusit však můžete také moravská vína z Habánských sklepů nebo jakýkoli jiný nápoj z nabídky. 

Nahoru