












Slovenská babička Boženka vždycky říkávala: „Kolik kvalitní paštiky sníš, tolikrát jsi gurmánem.“
Dopřejte si skutečně lahodný zážitek a pochutnejte si na ručně vyráběných paštikách a trhaném mase Boženka. Tyto dobroty z vepřového, králičího nebo kachního masa se vyrábí podle starého rodinného receptu a budou se vám jednoduše rozplývat na jazyku. Vychutnejte si je samotné, na toastu nebo třeba s knedlíkem a zelím.
Proč jsou paštiky a trhané maso Boženka jedničkou na trhu?
- mají vysoký podíl masa, a to až 90 %
- jsou bez konzervantů, stabilizátorů a lepku
- vyrábí se pouze z masa z českého chovu
- maso se zpracovává přímo v den porážky
- díky speciální sterilizaci se nemusí skladovat v chladu (do jejich otevření)
Tip: Varianty trhaného masa můžete použít i pro teplou kuchyni, do salátů, na topinky, pizzu, zapečený toast nebo jako klasické jídlo s knedlíkem a zelím. Děti si nejvíce pochutnají na králičím mase s bramborovou kaší.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Katarína Koupová, Kikrleho 17, 627 00 Brno