Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Úniková hra ve stylu The Saw: utečete z psychopatova vězení?

4,7 / 5 Mazement Praha - Vinohrady  (mapa) 7 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Perfektně připravená hra s nečekaným zvratem. Fajn obsluha.

Martina
Varianty (1)

Mysleli jste, že nejhorší kocovina byla ta po maturitním večírku? Tak teď to vypadá mnohem hůř. Proč jste se probrali spoutaní a zavření v celách? A kde jsou ostatní?

Prověřte vztahy s partnerem či bandou kamarádů při 60minutové únikovce od Mazementu. Dění se bude točit kolem záhadných zmizení, ke kterým v Praze už pěkných pár let dochází. Policie má podezření, že ve městě řádí sériový vrah, nikdy však nenalezla stopu, která by tuhle hypotézu potvrdila. K odhalení pravdy nyní můžete přispět pouze vy!

Tenhle příběh začal naprosto obyčejně. Vyrazili jste si s přáteli na výlet do matičky Prahy, zakotvili ve stylové krčmě a až do pozdních hodin spokojeně nasávali. Místo typického post-alkoholového rána jste se ale ocitli zavření v cele. Nevíte, jak jste se sem dostali, ale podle výkřiků za zdí usoudíte, že tu nejste sami. 

Zachovat klid v téhle situaci není jednoduché, ale i tak se o to pokuste a dejte hlavy dohromady. Jedině tak dokážete zachránit život svůj i ostatních vězňů a jednou provždy zastavit toho šílence, který vás do cely zavřel.

Zvládnete to během 1 hodiny? 

Nahoru