Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou pro začátečníky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Olga

Dobrý den, ráda bych kurz zakoupila pro sebe a svoji sedmnáctiletou dceru. Ani jedna z nás neumime kreslit. Chci se zeptat, kolik je počet účastníků v kurzu? Děkuji Olga

Slevomat.cz

Dobrý den, Olgo :) Přesný počet bohužel nikdy nelze sdělit, není to pokaždé stejné, maximální počet účastníků je však 30 lidí :) Pěkný den

Petra

V hodnocení si lidé občas stěžují, že je ve skupině obrovské množství lidí a že lektorka působí ve stejném čase i v jiném kurzu a že tedy odbíhá jinam.
To se stalo výjimečně nebo je to pokaždé?

Ateliér Mozaika

Dobrý den, Davide,
na kurzech se učí například technika kresby pastelem a kresby pastelkou společně (tzv. suché techniky), nebo např. malba akvarelem a akrylovými barvami (mokré techniky). Tedy je kurz rozdělen na dvě výukové skupinky, kdy se lektor věnuje střídavě jedné a druhé skupince, protože některé věci např. z teorie barev jsou pro obě techniky společné, a v mnohém dalším mají zase odlišnosti. Lektor v samostatné tvořivé části vždy konzultuje průběžně postup práce s každým účastníkem a věnuje se stejnou měrou všem návštěvníkům kurzu… :) Hezký den přeji, Pavla

David

Dobrý den,

v popisu nabídky je možnost „Pomůcky si můžete odnést domů“, znamená to, že jsou pomůcky v ceně? Děkuji mnohokrát za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Davide, ano veškeré materiály a pomůcky v ceně – odnesete si je domů. S přáním krásného dne Janča :)

Martina

Dobrý den,

chtěla bych tento kurz koupit pro svoji 12letou dceru. Je možné přijít společně s dcerou pouze jako tichý pozorovatel (někde v rohu s knížkou......), aby se cítila na kurzu mezi dospělými lépe.

Děkuji za odpověď. Martina

Ateliér Mozaika

Dobrý den, Martino,
máme nastavená jednotná pravidla pro všechny, tedy vzhledem ke kapacitě prostor a také ostatním dětem to možné není.
Máme ověřeno, že 12tileté děti kurz bez problémů samostatně zvládají, i s většinou dospělých účastníků na kurzu.
Pokud opravdu máte obavu, že dcerka by se na kurzu necítila sama dobře, pak doporučujeme například přizvat její kamarádku nebo kurz absolvovat společně s ní…to rodiče často využívají a pak velmi kladně hodnotí jako úžasný společný zážitek :)

Mila

Dobrý den, chtěla bych tento kurz absolvovat spolu s dcerou. Dcera ráda kreslí a myslím si, že jí to jde. Již 2. rokem chodí do ZUŠ na malování. Je jí však 8,5 let. Myslíte, že je tento kurz pro ní vhodný? Děkuji

Ateliér Mozaika

Dobrý den, Milo,
kurzy doporučujeme dětem od 12 ti let – zejména pokud jdou na kurz samostatně, bez doprovodu.
Jde o to, že na kurzu je většina dospělých a lektor nemá bohužel kapacitu se plně věnovat dítěti menšího školního věku – a to nejen formou výuky, ale i při dalších aktivitách kolem, polední pauze apod. Menší a citlivější děti se na kurzu mezi dospělými třeba nemusí cítit úplně dobře, nejsou samostatné a podobně…
Pokud absolvujete kurz společně s dcerkou, jistě by to zvládla lépe a je to vhodnější volba.

Radka

Dobrý den. chtěla bych tento kurz zakoupit pro manžela. Je tento kurz vhodný i pro muže?

Ateliér Mozaika

Dobrý den, Radko,
naše kurzy se zaměřují na lidi, kteří si myslí, že se jich kreslení netýká, protože k tomu nemají potřebné schopnosti, ale i pro lidi, kteří již nějaké zkušenosti mají a dostatečně je nerozvíjeli. Nikdy není pozdě začít.
Kurz je vhodný bez rozdílu jak pro ženy, tak pro muže. Dětem kurz doporučujeme od 12ti let.

Jan

Zajímalo by mne, zda mohu využít pro nákup poukazu body ze Sodexo Multi Pass Card. Do jaké kategorie bych si měl převést body?

Ateliér Mozaika

Dobrý den, to bohužel není možné, můžete uplatnit nákup pouze v program Benefit plus a Benefity.

Eva Menšíková

Ráda bych dala tento kurz své 12 leté vnučce k Vánocům, ale nejsem schopná vybrat termín. Máte nějaký woucher, který by dostala dárkem a termín by si dohodla sama?
 Díky

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo :) Pokud zakoupíte tento voucher, nemusíte hned termín vybírat. :) Vnučka si termín může vybrat sama až po darování voucheru a registraci na kurz provést zde: http://ateliermozaika.cz/home-page/registracni-formular/ . Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru