Z našich lesů, vod a polí: 6 chodů s kančí panenkou, pstruhem i jelením steakem

2 200 Kč 899 Prohlédnout nabídku
4,0/5 Bonjour - Culinary Club ČR z.s. (kontakt) Brno (mapa) 23 zákazníků 2 zbývá

Přehled nabídky

Maximální spokojenost. Pan šéfkuchař je pozorný, všechno ukáže a na dotaz vysvětlí. Rád se sem…

Kristyna
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha
Restaurace v 1. patře IBC centra
Varianty (1)

Termín

Platnost do 17. 11. 2019.

V ceně

6chodové degustační menu pro 2 osoby

  • Amuse bouche (à 40 g)
    Zvěřinová paštika balená ve slanině, cibulové chutney, coulis z černého rybízu
  • Polévka (à 1 dc)
    Bažantí vývar se zeleninou a jatýrky
  • Předkrm (à 40 g)
    Filátko z uzeného pstruha na citrusovém želé, sakura, ředkvička
  • Mezichod (˙à 70 g)
    Kančí panenka, omáčka z červeného vína, lesní ovoce, houby
  • Hlavní chod (à 70 g)
    Jelení steak, batátové pyré, sakura
  • Dezert (à 70 g)
    Crème brûlée, ovoce 
  • Rezervace: alespoň 48 hod. předem přes slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1539938
    • Termín si můžete rezervovat na dny středa až sobota na 17. nebo 20. hodinu.
  • Přijďte alespoň 20 minut předem.
  • Jídlo s sebou: pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 7 9 12

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 200 Kč 899 Kč
2 200 Kč 899 Kč
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha
Restaurace v 1. patře IBC centra

Znáte dobře svou rodnou zem? Pojďte si na talířích připomenout to nejlepší, co její úrodné řeky, lesy a lány nabízejí!

Z našich lesů, vod a polí: to je speciálně sestavené 6chodové menu, kterým vás restaurace Bonjour – Culinary Club ČR pohostí tentokrát. Pochoutky ze surovin od lokálních pěstitelů a chovatelů pro vás připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč – máte se tedy opět na co těšit.

„Degustační menu splnilo očekávání se vším všudy. Velmi milý majitel a šéfkuchař v jedné roli nám po celou dobu odpovídal na zvídavé dotazy a velmi nás překvapil svou vstřícností. Jídlo bylo vynikající…“ (Daniel a Lenka, 1. 9. 2019)

Do detailu propracované menu se podává od pondělí do soboty vždy v 17 nebo 20 hodin. Časy jsou pevně dané proto, že se v této době nebude vařit nic jiného. Maximální pozornost budou kuchaři i číšníci věnovat právě vašim pokrmům a servisu. Ochutnáte mj. zvěřinovou paštiku ve slanině, filátko z uzeného pstruha na citrusovém želé, kančí panenku a jelení steak, ale i další dobroty.

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

2 200 Kč
899

Alergeny

1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.