Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Aktivně-relaxační pobyt v Krušných horách: polopenze a neomezený bazén

4,4 / 5 Hotel Praha*** Boží Dar Boží Dar (mapa) 373 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Bohdana Krupova

Dobry den, mate porad hotel otevreny ? a pokud ano, jak to mate s bazenem, zcela zavreny ? Dekuji za odpoved.

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, dnes zavřeli všechny hotely pro rekreaci. Pokud máte platný voucher, napište mi na mail ludek@hotelpraha.cz a společně určíme nový termín v příštím roce.

Natálie

Dobrý den chci se zeptat zda je možné u vas vyuzit plnohodnotně benefit kartu? A jak to funguje u vas s rouškama? Nosí se i například v bazenu a ve viřivce?
Děkuji předem

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, co se týče benefitů od zaměstnavatele, můžeme vystavit fakturu na FKSP, akceptujeme platby převodem, kartou hotovostně.
Co se týče roušek, tak se dodržují pravidla nařízená vládou, co se týče bazénu, tak ten, jelikož je součástí balíčku a není veřejný, se normálně využívá, pouze jsme určily jakýsi časový harmonogram, proto nemusíte mít strach, na každého se dostane. Pokud byste měl nějaké dotazy přímo, zavolejte prosím přímo na recepci 353 815 023, kde vám tuto informaci sdělíme, jelikož nevím, kolik by vás bylo, nebo napište mail na recepce@hotelpraha.cz. Co se týče benefitových karet, lze jimi platit vouchery u Slevomatu a my si potom vyfakturume se Slevomatem mezi sebou.

Yvetta Rinková

Mám dotaz zda je možné zaplatit pobyt na recepci , nemáme voucher. Děkuji za info

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, pokud voucher nemáte, můžete si pobyt samozřejmě objednat na recepci, v případě jineho, než zde inzerovaného pobytu prosím kontaktujte na emailu recepce@hotelpraha.cz

Marie Schottová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak mám postupovat, pokud bych potřebovala vystavit fakturu na zaměstnavatele.
Děkuji za odpověď

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, je zapotřebí napsat přímo na email recepce@hotelpraha.cz , napsat přímo fakturační údaje zaměstnavatele a co potřebujete mít ve faktuře.

Iveta

Jeste k dotazu,bylo by to pro 2 osoby.

Hotel Praha*** Boží Dar

Ještě jsem chtěl podotknout, že pejsky pouze malá plemena.

Iveta

Dobry den,chtela bych u Vas byt 4 dny a 3 noci s pejskem,kolik by mi to stalo?

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, cena za tři noci pro dvě osoby je 5299,– Kč. Příplatek za psa je 130,– Kč za noc

Hana Jirkalová

Dobrý den!
Je možné využít Vaši nabídku ubytování v hotelu Praha na 3 dny ve všední dny začátkem září pro 3 dospělé ženy-důchodkyně? Všude píšete jen o 2lůžkových pokojích…
S pozdravem Hana Jirkalová

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, jelikož se jedná o nestandardní nabídku, je zapotřebí poslat e-mail přímo na recepce@hotelpraha.cz a zde uděláme nabídku přímo pro vás, jinak samozřejmě nožné to v našem hotelu je.

Rostislav Kubov

Dobrý den, máte volný termín v rozmezí od 4.8. do 14.8. na 7 dní? Děkuji Rosťa

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, prosím zavolejte přímo na recepci 353 815 023, kde vám tuto informaci sdělíme, jelikož nevím, kolik by vás bylo, nebo napište mail na recepce@hotelpraha.cz. myslím, že místo je, ale nejsem u PC a nejsem si jistý. Moc děkuji a těšíme se na vás

Lenka

Dobry den, velmi se nam libi Vase nabidka a chteli bychom se zeptat, zda je jeste volny pobyt pres nejaky srpnovy vikend pro 2 dospele a 2 deti, 10 a 7 let. Dekuji, Lenka

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, v srpnu máme kromě prvního víkendu volné všechny termíny, proto budeme rádi, pokud si společně s voucherem zarezervujete větší pokoj na email recepce@hotelpraha.cz , abychom vás nemuseli dávat na dva dvoulůžkové pokoje.

Tichá Zdenka

Dobrý den, nemám žádný dotaz, jen bych chtěla touto cestou poděkovat za umožnění pobytu ve Vašem hotelu. Moc děkuji za vstřícnost při hledání termínu pobytu, vzhledem k problémum, které u nás nastaly na podzim lonského roku bylo úžasné, jak jste mi vyšli vstříc. Krásný pobyt, hezký zážitek – děkujeme. Tichá Zdenka

Hotel Praha*** Boží Dar

Moc děkujeme za vlídné poděkování a jsme rádi, že jste si pobyt nakonec užili. Elena a Luděk

Ivana

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na cenu za pobyt pro dvě děti ve věku 3,5 roku a 6 měsíců. Jedno by tedy mělo být zdarma i s polopenzí, která u kojence nepřipadá v úvahu, takže bychom tuto nabídku využili pro starší dítě. Kolik tedy zaplatíme za to půlroční?

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, co se týče pobytu druhého dítěte, tak je cena stanovena na 315,– Kč za každé druhé dítě

Jiří Mitscherling

Dobrý večer. Chtěl bych vědět jestli se dají v hotelu dobíjet elektrokola. děkuji. Mitscherling Jiří

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, dobíječku jako takovou nemáme, ale pokud máte redukci na 240V, tak můžete v klidu kolo si dobít. V kolárně je zavedená přípojka. Kolárna je uzamčená a v garáži, která se navíc na noc zavírá.

Kamila

Dobrý den, do kdy budete mít prosím tuto nabídku platnou? Je možné, že bude platná ještě v srpnu? Mám na září koupen pobyt do Řecka, ale pokud letos zůstanou zavřené hranice, měla bych o tento pobyt zájem (na září). To, zda se zahraniční pobyt zruší, ale bude jasné asi až v létě.

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, nabídka bude platná do listopadu 2020, počítáme s nárůstem objednávek na léto i ranný podzim ( houby ) … :-)
určitě se kdyžtak ozvěte, můžete přímo osobně na mail ludek@hotelpraha.cz .

Vilem Potucek

Dobry den,mam zajem o voucher na 4 dny.Mate prosim volno 16 – 19.7.2020?Jedna se o dve osoby a jedno dite do ctyr let.
Dekuji Potucek

Slevomat.cz

Dobrý den, Viléme, nejrychlejším způsobem, jak si můžete ověřit dostupnost ve Vámi preferovaném termínu, je kontaktovat přímo hotel na tel. +420 353 815 023 či e-mailu recepce@hotelpraha.cz, kde Vám sdělí aktuální dostupné kapacity. Pěkný den

Dagmar Srbová

Dobrý den,kolik by nás stálo u Vás ubytování bez voucheru.Dvá dospělí a vnuk 13 let.Termín 12.7 až 14.7.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Dagmar, bez voucheru je platná plná cena hotelu dle aktuálního ceníku, který naleznete na webu hotelu. Hezký den, Gabriela.

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den Dagmar, odpověděl bych úplně stejně, pouze tehdy, zda je vaše objednávka nestandardní vám mohu udělat cenu já. Pokud budete chtít platit na místě bez voucheru, jelikož máte například nestandardní počet rekreantů, nebo více dětí, napište email na ludek@hotelpraha.cz a já vytvořím cenu přímo pro vás.

Jiří Zajíček

Dobrý den, bylo by volné ubytování pro 2 × 2 osoby v termínu 15. až 17. 5., popř. 22. až 24. 5. ?

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, volno bychom měli 15.-17.5. , jelikož na druhý termín si celý hotel zarezervovala již dopředu jedna společnost. Pokud byste chtěl a máte zakoupený voucher, je zapotřebí zavolat a přímo si rezervovat na tel: 353 815 023. Pokud budete chtít platit na místě bez voucheru, jelikož máte například nestandardní počet rekreantů, nebo více dětí, napište email na ludek@hotelpraha.cz a já vytvořím cenu přímo pro vás.

Lenka

Dobrý den, líbí se nám Vaše nabídka a mám dotaz. v termínu od 7. do 11.7. bylo by možné ubytování pro dva dospělé a dvě děti, v té době 10 a 7 let? Děkuji, Lenka

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, tento termín máme volný, pokud chcete a máte zakoupený voucher, je zapotřebí zavolat a přímo si rezervovat na tel: 353 815 023. Pokud budete chtít platit na místě bez voucheru, jelikož máte například nestandardní počet rekreantů, nebo více dětí, napište email na ludek@hotelpraha.cz a já vytvořím cenu přímo pro vás.

Havlíček Milan

Dobrý den. Je možné u Vás rezervovat 2× jedno lužkový pokoj. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Milane :) naše nabídka se vztahuje pouze na dvoulůžkové pokoje. V případě zájmu o jiný typ je třeba se domluvit přímo s hotelem na mailu recepce@hotelpraha.cz nebo na tel. +420 353 815 0­23. Pěkný den Lukáš :)

Eva Vobnasilova

Dobrý den,
Mám dotaz ohledně volného termínu od 16.8.- 22.8.2020 tzn . voucher na 7 dni, 6 noci. Pro dvě osoby. Jedná osoba dospělá a druhé dítě ve věku 9 let. V případě volného termínu tedy zakoupit nabízený voucher pro dvě osoby?
Dekuji za odpověď.
S pozdravem Vobnasilova

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, termín volný je, pouze je zapotřebí zavolat s číslem voucheru na tel: 353 815 023, nebo na mail recepce@hotelpraha.cz , tam stačí nadiktovat a upřesnit vaše podmínky, například, jestli chcete postele zvlášť, nebo oddělené, reservovat si parkoviště, nebo přímo garáž ( 50,– / noc, resp. 200,– / noc ) a podobně. děkujeme a těšíme se na Vás … Luděk a Elena

Miroslav Hajko

Dobrý den. Chci se prosím zeptat jestli máte volno v termínu od 18.6.2020 – 21.6.2020 pro 2 osoby a jedno dítě 3 roky. Děkuji

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, ano, volno máme,můžete zavolat recepci a přímo si rezervovat na tel: 353 815 023, nebo na mail recepce@hotelpraha.cz připravte si číslo voucheru

Petra

Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych se zeptat, zda máte volno pro 2 dospělé a 2 děti (6 let, 13 let) během února. Moc děkuji Voborská

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, bohužel platnost tohoto voucheru je až od 1.4. 2020 tudíž během února není možný uplatnit. :-) Přeji hezký den, David. :)

Lenka Novotná

Dobrý den,

máte volno v termínu od 27.12 do 29.12.2019, čtyřlůžkový pokoj?Nebo třílužkový pokoj a přistýlka?

Děkuji za info.
Novotná

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, ano, volno máme, ale vouchery se dají uplatňovat až od poloviny dubna, pokud byste měla zájem o vytvoření individuální nabídky, můžete zavolat recepci a přímo si rezervovat na tel: 353 815 023.

Alena Králová

Ráda bych koupila dárkový poukaz na pobytu u vás, ale potřebuji vědět, zda se lze u vás ubytovat i s pejskem? Děkuji

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, na našich stránkách byste se dozvěděla, že ano, máme takovou možnost, nicméně maximální váha psa nesmí být větší, než 10 kg ( to znamená že preferujeme velice malé rasy, cena za pejska je stanovena 130,– Kč za noc

Jana

Pobyt s polopenzí, saunou a bazénem
2 osoby, 4 dny (3 noci) – Platnost 1. 4. – 30. 11. 2020 za 5.299 Kč.
Dobrý den, rádi bychom si zakoupili výše uvedený pobyt. Prsoím, vystavíte nám fakturu? Jak mám postupovat? Děkuji Vám za odpověď.

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, fakturu je samozřejmě možné vystavit. Nicméně nevím, v jakém formátu ji budete chtít vystavit, zda na fyz.osobu, nebo FKSP. Kontaktujte mne prosím na mailu ludek@hotelpraha.cz a domluvíme se konkrétně.

Lenka Linková

Dobrý den
Je možné si u vás někde schovat kola.chteli bychom přijet celá rodina,tzn.4 kola, takže můj dotaz je zda disponujeme nějakou „kolárnou“.děkuji za odpověď Lenka Linková

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, máme zamykatelnou kolárnu, která je navíc v garážích, které se na noc zavírají. Pokud by šlo o extremě drahá kola, není problém si je dát do lyžárny vedle recepce, ale pouze v omezeném množství. Pokud chcete a máte zakoupený voucher, je zapotřebí zavolat a přímo si rezervovat na tel: 353 815 023. Pokud budete chtít platit na místě bez voucheru, jelikož máte například nestandardní počet rekreantů, nebo více dětí, napište email na ludek@hotelpraha.cz a já vytvořím cenu přímo pro vás.

Milada Tyburcova

Dobrý den chtěla bych se zeptat, jestli akceptujete děti do 1 roku. Dále, jestli máte k dispozici dětskou stolicku ke stolu a jestli jsou pobyty i vikendové. Děkuji

Hotel Praha*** Boží Dar

Dobrý den, ano, víkendové pobyty jsou možné, jelikož slevové portály nerozlišují dny, kdy zákazník přijede. Ano, děti do 1. roku určitě přijet mohou, ale nejsem si jistý, zda převýšení cca 1 km je pro novorozence to pravé. Nicméně toto je určitě na rozhodnutí rodičů, které vždy akceptujeme. Dětskou stoličkou nedisponujeme, ale máme pokoje, kde se místo přistýlky dává postýlka..... :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru