Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Vyrobte si vlastní sýr nebo jogurt: Kurzy výroby sýrů a mléčných výrobků

Nenechte si ujít nové nabídky podniku KOZFARMMAR
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornění nastaveno Upozornění odhlášeno
Přihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 16. 11. 2019.
V ceně
Co si vyrobíte:
- Čerstvý sýr: farmář (přírodní či ochucený). K ochucení jsou k dispozici směsi koření, případně si lze donést vlastní dle chuti (kmín, barevný pepř, bylinky, pažitka, česnek, ořechy..)
- Halloumi: kyperský sýr na grilování
- Ricotta: italský syrovátkový sýr
Co si sami vyrobíte:
- Čerství sýr: farmář (přírodní či ochucený). K ochucení jsou k dispozici směsi koření, případně si lze donést vlastní dle chuti (kmín, barevný pepř, bylinky, pažitka, česnek, ořechy..)
- Halloumi: kyperský sýr na grilování
- Ricotta: italský syrovátkový sýr
V ceně je zahrnuto:
- občerstvení (káva, čaj, voda)
- suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury, formičky)
- hotové výrobky (cca 1/2 kg/os.)
- receptury na vyráběné produkty
- sleva 20% na jakýkoliv z pořádaných kurzů (přenosná i na další osoby)
Kurz probíhá od 14.00–18.00h. (cca 4h.)
Pro potvrzení účasti zašlete po zakoupení voucheru jeho kód nejméně 7 dní před konáním kurzu na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz.
Voucher je platný pouze na zakoupený termín a není možné jej stornovat. Změnu rezervace lze v případě nutnosti provést, pokud je volné místo v jiném termínu na kurzu stejného zaměření, nejpozději však 7 dní předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 21. 12. 2019.
V ceně
Co si vyrobíte:
- Čerstvý sýr: farmář (přírodní či ochucený). K ochucení jsou k dispozici směsi koření, případně si lze donést vlastní dle chuti (kmín, barevný pepř, bylinky, pažitka, česnek, ořechy..)
- Halloumi: kyperský sýr na grilování
- Ricotta: italský syrovátkový sýr
V ceně je zahrnuto:
- občerstvení (káva, čaj, voda)
- suroviny a potřeby pro výrobu (mléko, syřidlo, mlékárenské kultury, formičky)
- hotové výrobky (cca 1/2 kg/os.)
- receptury na vyráběné produkty
- sleva 20% na jakýkoliv z pořádaných kurzů (přenosná i na další osoby)
Kurz probíhá od 14.00–18.00h. (cca 4h.)
Pro potvrzení účasti zašlete po zakoupení voucheru jeho kód nejméně 7 dní před konáním kurzu na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz.
Voucher je platný pouze na zakoupený termín a není možné jej stornovat. Změnu rezervace lze v případě nutnosti provést, pokud je volné místo v jiném termínu na kurzu stejného zaměření, nejpozději však 7 dní předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Tažené sýry – Korbáčky, Parenice, Oštěpek, Mozzarella: termín 30. 11. 2019
Termín
Platnost do 30. 11. 2019.
V ceně
Co si vyrobíte:
- solný nálev
- korbáčky
- oštěpek
- parenicu
- jadel
- americkou mozzarellu
- halloumi (kyperský sýr na gril)
- ricottu ze syrovátky
V ceně je zahrnuto:
- občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
- receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
- vystavení certifikátu o absolvování kurzu
- hotové výrobky (cca. 0,75 – 1kg/os.)
- sleva 20% na jakýkoliv z pořádaných kurzů (přenosná i na jiné osoby)
- občasník domácího mlékaře Mlékonoš – Pařené hnětené sýry
Kurz probíhá od 10.00 – cca 18.00 h (Přestávka na oběd – 1 hodina)
Pro potvrzení účasti zašlete po zakoupení voucheru jeho kód nejméně 7 dní před konáním kurzu na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz.
Voucher je platný pouze na zakoupený termín a není možné jej stornovat. Změnu rezervace lze v případě nutnosti provést, pokud je volné místo v jiném termínu na kurzu stejného zaměření, nejpozději však 7 dní předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Tažené sýry – Korbáčky, Parenice, Oštěpek, Mozzarella: termín 14. 12. 2019
Termín
Platnost do 14. 12. 2019.
V ceně
Co si vyrobíte:
- solný nálev
- korbáčky
- oštěpek
- parenicu
- jadel
- americkou mozzarellu
- halloumi (kyperský sýr na gril)
- ricottu ze syrovátky
V ceně je zahrnuto:
- občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
- receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
- vystavení certifikátu o absolvování kurzu
- hotové výrobky (cca. 0,75 – 1kg/os.)
- sleva 20% na jakýkoliv z pořádaných kurzů (přenosná i na jiné osoby)
- občasník domácího mlékaře Mlékonoš – Pařené hnětené sýry
Kurz probíhá od 10.00 – cca 18.00 h (Přestávka na oběd – 1 hodina)
Pro potvrzení účasti zašlete po zakoupení voucheru jeho kód nejméně 7 dní před konáním kurzu na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz.
Voucher je platný pouze na zakoupený termín a není možné jej stornovat. Změnu rezervace lze v případě nutnosti provést, pokud je volné místo v jiném termínu na kurzu stejného zaměření, nejpozději však 7 dní předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 13. 10. 2019.
V ceně
Co si vyrobíte:
- Jogurt typu Hollandia
- Junket rychlý dezert s konzistencí pudingu
- Lučina
- Tvaroh v případě odstředění smetany odtučněný
- Čerstvý sýr – přírodní i ochucený
- Camembert
- Hrudkový sýr – na výrobu brynzy
- Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
- Ricotta – syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu
- Korbáčky, Parenica, oštěpek
- Mozzarella
- Solný nálev
V ceně je zahrnuto:
- občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
- skripta se základními sýrařskými postupy včetně receptur na vyráběné produkty
- občasník domácího mlékaře Mlékonoš – Pařené hnětené sýry
- vystavení certifikátu o absolvování kurzu
- 20% sleva na jakýkoliv z pořádaných kurzů (přenosná i na jiné osoby)
- hotové výrobky (cca 1kg/os.)
Kurz probíhá:
1. den (sobota) 10.00 – cca 18.00 h. (Přestávka na oběd – 1 hodina)
2. den (neděle) 9.00 – cca 14.00 h.
Pro potvrzení účasti zašlete po zakoupení voucheru jeho kód nejméně 7 dní před konáním kurzu na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz.
Voucher je platný pouze na zakoupený termín a není možné jej stornovat. Změnu rezervace lze v případě nutnosti provést, pokud je volné místo v jiném termínu na kurzu stejného zaměření, nejpozději však 7 dní předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 10. 11. 2019.
V ceně
Co si vyrobíte:
- Jogurt typu Hollandia
- Junket rychlý dezert s konzistencí pudingu
- Lučina
- Tvaroh v případě odstředění smetany odtučněný
- Čerstvý sýr – přírodní i ochucený
- Camembert
- Hrudkový sýr – na výrobu brynzy
- Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
- Ricotta – syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu
- Korbáčky, Parenica, oštěpek
- Mozzarella
- Solný nálev
V ceně je zahrnuto:
- občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
- skripta se základními sýrařskými postupy včetně receptur na vyráběné produkty
- občasník domácího mlékaře Mlékonoš – Pařené hnětené sýry
- vystavení certifikátu o absolvování kurzu
- 20% sleva na jakýkoliv z pořádaných kurzů (přenosná i na jiné osoby)
- hotové výrobky (cca 1kg/os.)
Kurz probíhá:
1. den (sobota) 10.00 – cca 18.00 h. (Přestávka na oběd – 1 hodina)
2. den (neděle) 9.00 – cca 14.00 h.
Pro potvrzení účasti zašlete po zakoupení voucheru jeho kód nejméně 7 dní před konáním kurzu na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz.
Voucher je platný pouze na zakoupený termín a není možné jej stornovat. Změnu rezervace lze v případě nutnosti provést, pokud je volné místo v jiném termínu na kurzu stejného zaměření, nejpozději však 7 dní předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 24. 11. 2019.
V ceně
Co si vyrobíte:
- Jogurt typu Hollandia
- Junket rychlý dezert s konzistencí pudingu
- Lučina
- Tvaroh v případě odstředění smetany odtučněný
- Čerstvý sýr – přírodní i ochucený
- Camembert
- Hrudkový sýr – na výrobu brynzy
- Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
- Ricotta – syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu
- Korbáčky, Parenica, oštěpek
- Mozzarella
- Solný nálev
V ceně je zahrnuto:
- občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
- skripta se základními sýrařskými postupy včetně receptur na vyráběné produkty
- občasník domácího mlékaře Mlékonoš – Pařené hnětené sýry
- vystavení certifikátu o absolvování kurzu
- 20% sleva na jakýkoliv z pořádaných kurzů (přenosná i na jiné osoby)
- hotové výrobky (cca 1kg/os.)
Kurz probíhá:
1. den (sobota) 10.00 – cca 18.00 h. (Přestávka na oběd – 1 hodina)
2. den (neděle) 9.00 – cca 14.00 h.
Pro potvrzení účasti zašlete po zakoupení voucheru jeho kód nejméně 7 dní před konáním kurzu na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz.
Voucher je platný pouze na zakoupený termín a není možné jej stornovat. Změnu rezervace lze v případě nutnosti provést, pokud je volné místo v jiném termínu na kurzu stejného zaměření, nejpozději však 7 dní předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 8. 12. 2019.
V ceně
Co si vyrobíte:
- Jogurt typu Hollandia
- Junket rychlý dezert s konzistencí pudingu
- Lučina
- Tvaroh v případě odstředění smetany odtučněný
- Čerstvý sýr – přírodní i ochucený
- Camembert
- Hrudkový sýr – na výrobu brynzy
- Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
- Ricotta – syrovátkový sýr konzistence jemného tvarohu
- Korbáčky, Parenica, oštěpek
- Mozzarella
- Solný nálev
V ceně je zahrnuto:
- občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
- skripta se základními sýrařskými postupy včetně receptur na vyráběné produkty
- občasník domácího mlékaře Mlékonoš – Pařené hnětené sýry
- vystavení certifikátu o absolvování kurzu
- 20% sleva na jakýkoliv z pořádaných kurzů (přenosná i na jiné osoby)
- hotové výrobky (cca 1kg/os.)
Kurz probíhá:
1. den (sobota) 10.00 – cca 18.00 h. (Přestávka na oběd – 1 hodina)
2. den (neděle) 9.00 – cca 14.00 h.
Pro potvrzení účasti zašlete po zakoupení voucheru jeho kód nejméně 7 dní před konáním kurzu na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz.
Voucher je platný pouze na zakoupený termín a není možné jej stornovat. Změnu rezervace lze v případě nutnosti provést, pokud je volné místo v jiném termínu na kurzu stejného zaměření, nejpozději však 7 dní předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Řekněte sýr. Nebo víte co? Radši si ho rovnou vyrobte.
A takový dobrý sýr se hodí vždycky, proto vyrazte na rodinnou minifarmu KOZFARMMAR a naučte se připravit vlastní sýry v domácích podmínkách. Naučíte se zde základní postupy pro domácí výrobu mléčných výrobků a sýrů. Vyrobíte si vlastní sýry z mléka, které si odvezete domů.
Kurzy probíhají v prostorech malé domácí sýrárny. Maximální kapacita kurzu je 6 osob (nízký počet účastníků zaručuje prostor pro individuální přístup i komfortnější získávání praktických technologických dovedností jednotlivců přímým zapojením do výroby).
Na kurzu se také dozvíte:
- skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
- pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
- mlékárenské kultury, očkování mléka
- teploty, sýření
- krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
- solení, lisování, zrání
Ubytování a stravování ve městě - výběr z místních ubytovacích a stravovacích zařízení (v okolí do 20km – Slavkov u Brna, Vyškov, Rousínov, Kyjov).
Možnost stravování v několika restauracích v blízkém okolí. Nakoupit lze v Penny, Lídlu či Coopu.
Parkování před domem i v ulici zdarma.