Nabídku Prohlídka pivovaru s ochutnávkou piva a pizzou mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prohlídka rodinného pivovaru s ochutnávkou piva z tanku, případně i pizza

4,6 / 5 Pivovar Kotouč Česká Kamenice  (mapa) 20 prodejů
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

5,0

Poutavá prohlídka s majitelem pivovaru a bezkonkurenční pizza :)

Bohumír
V nabídce až 12 druhů pizzy
10% sleva na nákup piv
Pivovar v historické barokní budově z roku 1739
Varianty (4)
V nabídce až 12 druhů pizzy
10% sleva na nákup piv
Pivovar v historické barokní budově z roku 1739

Labužnický filmový festival uvádí novou pecku – „4 piva z tanku a pes“.

Milujete orosené půllitry a pořádnou bílou čepici? Pak se vyrazte podívat, jak se vlastně zlatavý mok vaří. V rodinném Pivovaru Kotouč vás provedou všemi prostory, ukážou vám, na co je každá jednotlivá trubka, a prozradí, kterak vařit pivo se skvělou chutí. A aby byl tenhle výlet vskutku prvotřídní, určitě si udělejte radost variantou s ochutnávkou tankových speciálů.

Pivovar je významnou kulturní památkou v České Kamenici, která je branou Českého Švýcarska a je velmi zachovalou památkovou zónou středověkého královského města. Prohlídku si užijí i děti od 10 let – nemohou sice ochutnat pivo, ale uvidí krásnou historickou budovu pivovaru z roku 1739 s původními krovy i nádhernými barokními klenbami a s původní cihlovou podlahou.

Výklad je prováděn laicky a i s ohledem na děti a se zajímavými vsuvkami příběhů z historie vaření piva i kamenického pivovaru. V pivovaru je otevřena galerie s ruční dílnou pro malé i velké a návštěvníci si mohou prohlédnout i zakoupit různé drobnosti jako např. šály, chňapky, skleněné šperky, obrázky a další. 

Pokud máte strach, že vás popadne hlad, vyberte si variantu s pizzou, kterou si sami vyberete z bohaté nabídky. Máte rádi klasickou Margaritu, šunkovou nebo Quatro Formagi? Nebo vyzkoušíte třeba feferonovou, špenátovou nebo vegetariánskou

Pivo vaří v nejstarší dochované historické barokní budově z roku 1739 a používají při tom pouze český chmel. Zlatavý mok pivovaru Kotouč je živý, nepasterovaný a nefiltrovaný, a má tak nezaměnitelnou chuť. Pivo je díky jedinečné technologii a způsobu vaření i kvašení s pomalým ležením vyčeřené tak, že téměř nepoznáte, že není filtrované. Tyhle napěněné kousky i prohlídku si zkrátka užijete – rovnou si tak kupte i nějaká piva do­mů, na nákup máte slevu 10 %.

Nahoru