Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Relax na břehu Brněnské přehrady s polopenzí, masáží i plavbou parníkem

4,5 / 5 Hotel Rakovec Brno (mapa) 28 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alena

|Potřebuji čerpat příspěvek z FKSP od zaměstnavatele. Je to přes Vás možné nebo se mám obrátit přímo na hotel?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku voucheru bez rezervace termínu a zvolte způsob platby na bankovní převod. Twisto není možné použít pro způsob platby bankovním převodem. Poté se na obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“. Hezký den, Simča :)

Martina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho budeme mít čas si prohlédnout hrad Veveří, když je v ceně plavba parníkem tam i zpět. Děkuju za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý de, Martino, pro Vaše pohodlí se s touto otázkou můžete obrátit přímo na našeho partnera na jeho e-mailové adrese: recepce@hotelrakovec.cz nebo tel.: +420 515 908 624.
Rádi Vám odpoví na veškeré dotazy ohledně celého balíčku. :)
Hezký den, David

Denisa Krejčová

Dobrý den. Ráda,bych se optala. Na kolik vychází pobyt pro dva, s polopenzí, s masáží i wellness + cokoliv k tomu. Rádi, by jsme darovali rodičům poukaz, pro odpočinek .. od čtvrtka do neděle v době Září .. děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Deniso, cena uvedeného voucheru je 4 490 Kč. Veškeré další služby mimo voucher se doplácejí přímo v hotelu. Hezký den, Simča :)

Jiřina Zouharová

Mám zájem o 3-denní pobyt pro 2 dospělé osoby v hotelu Rakovec u Brněnské přehrady s polopenzí. Termín nejlépe v červenci. Prosím sdělte mi, které víkendové termíny (pá, so, ne) jsou volné. Děkuji.
J. Zouharová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiřino, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na e-mailu: recepce@hotelrakovec.cz nebo na tel. 515 908 624. Jistě se Vám rádi budou věnovat. :)
Hezký den, David :)

Petra Doležalová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte volno v termínu od 7.6. do 9.6. Dva dospělí a 2 děti 9 a 6 let. Moc děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera e‑mailem na recepce@hotelrakovec.cz nebo na tel. 515 908 624. Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru