Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Profesionální novorozenecké (newborn) a těhotenské focení v ateliéru

4,4 / 5 Fotoateliér s úsměvem Pardubice  (mapa) 8 prodejů
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

5,0

Velmi mila fotografka, hezke prostredi, moznost zaparkovat primo u atelieru

Janastraska
Varianty (2)

Dejte tomu vteřinu a máte památku na celý život.

Newborn – focení novorozeňátek a miminek

Narození miminka patří k těm nejkrásnějším okamžikům našeho života. Zapamatujte si díky newborn fotografiím, jak vypadalo miminko bezprostředně po narození – jak malinkaté bylo, jak si dávalo ručičku pod hlavičku, jaké srandovní či důležité “obličeje” dělalo.

Miminka jsou focena v ateliéru, který je pro focení uzpůsoben – vždy je dostatečně vytopen (k dispozici je přímotop) a fotí se permanentními světly, nikoliv záblesky. Pro focení jsou k dispozici krásné rekvizity a vkusné doplňky – sortiment je pravidelně doplňován a obnovován. Samozřejmostí je přebalovací pult.

Ideální věk pro focení novorozenců a miminek je mezi 7. a 11. dnem života, maximálně do 14 dnů od porodu, kdy miminka nejvíce spí – fotí se ve spánku. Obecně platí, že čím dříve, tím lépe. Tento krátký časový úsek od porodu je opravdu velmi důležitý. Miminka bývají hodně spavá a dá se s nimi dobře manipulovat, aniž by se vzbudila. Nechají se schoulit do podobných poloh, jako když byla u maminky v bříšku. Ideální je se na focení objednat ještě před porodem – zarezervujte si termín a počítejte s časem 1–2 hodiny.

Těhulky – těhotenské focení

Období těhotenství je krásná doba pro každou nastávající maminku. Toto období tak nesmí chybět v žádném rodinném albu. Ideální doba pro fotografování je kolem 6. až 7. měsíce těhotenství, ale každá žena a každé těhotenství je jiné.

Nejlepší je proto nechat se vyfotit v době, kdy už máte bříško krásně kulaté, ale cítíte se energicky. Těhotenské fotografie jsou uzpůsobeny vašim momentálním prožitkům, proto jsou některé fotografie jemné a decentní jiné vyzývavější a sexy. Fotografuje se ve vyhřátém ateliéru, takže se nemusíte bát žádných diváků nebo prochladnutí. 

Nahoru