
Termín
V ceně
1 osoba
Bez lepku a bez laktózy: zdravě, chutně, jednoduše
- Kurz vaření 9. 2. 2019 od 9.00 do 14.00 hod.
- S bezlepkovým kváskem
- pečený čirokovo-pohankový chléb s čirokovým kváskem
- Bez kvásku
- bezlepkové houstičky
- bezlepkové sušené placky (slunečnice, pohanka, len)
- litá bezlepková buchta
- Vařené
- veganské sýry a paštiky
- bezlepkové obědové menu, které si společně uvaříte a sníte
Omezení
- Rezervace: nejpozději do 5. 2. 2019, předem na e‑mailu halamova.katerina@gmail.com (zašlou vám podrobnější informace ke kurzu).
- Při rezervaci uveďte kód voucheru.
Zakoupený termín není možné stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
V ceně
1 osoba
Kurz Fermentace pro zdraví
- Termín konání: 10. 2. 2019 od 9.30 do 14.00 hod.
- Kulinářská náplň kurzu:
- Kvašení zeleniny (kimchi, rychlopickles, dlouhodobě kysané zelí, kvašáky)
- Probiotické veganské sýry
- Pečení žitného kváskového chleba a práce s žitným kváskem
- Fermentované nápoje (rejuvelac, tibetská houba, tibi krystaly, kombucha)
- Nekulinářská náplň kurzu:
- K čemu slouží mikrobiom ve střevech – je to opravdu druhý mozek?
- Jak porozumět mnohdy si protiřečícím výživovým doporučením a stylům?
- Čím plně nahradit nekvalitní mléčné výrobky ve svém jídelníčku?
- Jak je to se sójou: je zdravá, nebo škodlivá?
- Přednosti kvasového pečiva a fermentované zeleniny
- Tipy a triky na nákup surovin a uchování zfermentovaných potravin
Omezení
- Rezervace: nejpozději do 5. 2. 2019, předem na e‑mailu halamova.katerina@gmail.com (zašlou vám podrobnější informace ke kurzu).
- Při rezervaci uveďte kód voucheru.
Zakoupený termín není možné stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Že dá příprava zdravých jídel spoustu práce, je příliš drahá a výsledek stejně není příliš vábný? Omyl! Jen musíte vědět, jak správně na to.
Absolvujte jednodenní kurz ve studiu Laguna Šanti, kde se naučíte, jak vařit zdravě, chutně a zároveň jednoduše. Kurzy se konají o víkendu vždy od 9.30 do 14.00 a probíhají v počtu minimálně 10 a maximálně 20 účastníků. V ceně jsou všechny suroviny, další potřebné propriety a samozřejmě také bohatá ochutnávka.
Na kurzu pochopíte, že výživa není žádná věda. O zdravé stravě se dozvíte vše podstatné a přestanete tápat v rozporuplných výživových trendech, se kterými se v současnosti můžete setkávat. Objevíte svět nových chutí a kulinářských možností, jenž vám tisícinásobně zpestří jídelníček. A také značně ušetříte, protože se naučíte vařit ze základních surovin, aniž byste při tom museli používat polotovary či hotové směsi.
Vybírat můžete ze dvou kurzů:
- Bez lepku a bez laktózy – zdravě chutně, jednoduše (koná se 9. 2. 2019)
Chcete omezit lepek nebo je bezlepková strava nutná součást vašeho jídelníčku? Stále točíte dokola pár potravin a vnímáte, že to není ono? Tušíte, že bezlepkové směsi muk z obchodů vám střeva nespraví, ale nevíte, jak si jednoduše upéct kvalitní bezlepkový chléb? Řešením je právě absolvování tohoto kurzu. Naučíte se na něm vše, co potřebujete vědět, abyste si přirozeně bezlepkovou stravu zařadili lehce, rychle a jednoduše do vašeho jídelníčku. Dozvíte se také plno rad, tipů a triků ohledně bezlepkového zdravého pečení a o bezlepkové dietě obecně. |
- Fermentace pro zdraví (koná se 10. 2. 2019)
Na kurzu, který je určen pro všechny fermentující nadšence i úplné začátečníky, ochutnáte přehlídku nejrůznějších produktů, které fermentací vznikají: kvašenou zeleninu (pickles) v nejrůznějších podobách, veganské oříškové a semínkové sýry, kváskový chléb a probiotické nápoje jako je kombucha, tibi krystaly, rejuvelac či tibetská houba. Na své si zde přijdou všichni, koho fermentace a kvašení zajímá a chtějí si jednoduše obohatit svůj jídelníček o kvašené potraviny. Kurz se skládá z potřebné teorie, výživné praxe a důležité diskuze o použití fermentovaných produktů pro opravdovou životní změnu. Dozvíte se, jak si v dnešní době, přesolených a přeslazených potravin, nekvalitního pečiva z bílé mouky a pasterizace na každém kroku, nastartovat pomocí fermentace zdravý imunitní systém. |