Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Kurzy zdravého vaření: fermentování nebo pokrmy bez lepku a laktózy
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kateřina vaří – zdravě, chutně, jednoduše
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Kateřina vaří – zdravě, chutně, jednoduše
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Pro ženy
Že dá příprava zdravých jídel spoustu práce, je příliš drahá a výsledek stejně není příliš vábný? Omyl! Jen musíte vědět, jak správně na to.
Absolvujte jednodenní kurz ve studiu Laguna Šanti, kde se naučíte, jak vařit zdravě, chutně a zároveň jednoduše. Kurzy se konají o víkendu vždy od 9.30 do 14.00 a probíhají v počtu minimálně 10 a maximálně 20 účastníků. V ceně jsou všechny suroviny, další potřebné propriety a samozřejmě také bohatá ochutnávka.
Na kurzu pochopíte, že výživa není žádná věda. O zdravé stravě se dozvíte vše podstatné a přestanete tápat v rozporuplných výživových trendech, se kterými se v současnosti můžete setkávat. Objevíte svět nových chutí a kulinářských možností, jenž vám tisícinásobně zpestří jídelníček. A také značně ušetříte, protože se naučíte vařit ze základních surovin, aniž byste při tom museli používat polotovary či hotové směsi.
Vybírat můžete ze dvou kurzů:
- Bez lepku a bez laktózy – zdravě chutně, jednoduše (koná se 9. 2. 2019)
Chcete omezit lepek nebo je bezlepková strava nutná součást vašeho jídelníčku? Stále točíte dokola pár potravin a vnímáte, že to není ono? Tušíte, že bezlepkové směsi muk z obchodů vám střeva nespraví, ale nevíte, jak si jednoduše upéct kvalitní bezlepkový chléb? Řešením je právě absolvování tohoto kurzu. Naučíte se na něm vše, co potřebujete vědět, abyste si přirozeně bezlepkovou stravu zařadili lehce, rychle a jednoduše do vašeho jídelníčku. Dozvíte se také plno rad, tipů a triků ohledně bezlepkového zdravého pečení a o bezlepkové dietě obecně. |
- Fermentace pro zdraví (koná se 10. 2. 2019)
Na kurzu, který je určen pro všechny fermentující nadšence i úplné začátečníky, ochutnáte přehlídku nejrůznějších produktů, které fermentací vznikají: kvašenou zeleninu (pickles) v nejrůznějších podobách, veganské oříškové a semínkové sýry, kváskový chléb a probiotické nápoje jako je kombucha, tibi krystaly, rejuvelac či tibetská houba. Na své si zde přijdou všichni, koho fermentace a kvašení zajímá a chtějí si jednoduše obohatit svůj jídelníček o kvašené potraviny. Kurz se skládá z potřebné teorie, výživné praxe a důležité diskuze o použití fermentovaných produktů pro opravdovou životní změnu. Dozvíte se, jak si v dnešní době, přesolených a přeslazených potravin, nekvalitního pečiva z bílé mouky a pasterizace na každém kroku, nastartovat pomocí fermentace zdravý imunitní systém. |