Že dá příprava zdravých jídel spoustu práce, je příliš drahá a výsledek stejně není příliš vábný? Omyl! Jen musíte vědět, jak správně na to.
Absolvujte jednodenní kurz ve studiu Laguna Šanti, kde se naučíte,
jak vařit zdravě, chutně a zároveň jednoduše. Kurzy se konají o víkendu vždy od 9.30 do 14.00 a probíhají
v počtu minimálně 10 a maximálně 20 účastníků. V ceně jsou
všechny suroviny, další potřebné propriety a samozřejmě také
bohatá ochutnávka.
Na kurzu pochopíte, že výživa není žádná věda. O zdravé stravě se dozvíte vše podstatné a přestanete tápat v rozporuplných výživových
trendech, se kterými se v současnosti můžete setkávat. Objevíte
svět nových chutí a kulinářských možností, jenž vám
tisícinásobně zpestří jídelníček. A také značně
ušetříte, protože se naučíte vařit ze základních surovin,
aniž byste při tom museli používat polotovary či hotové směsi.
Vybírat můžete ze dvou kurzů:
Chcete omezit lepek nebo je bezlepková strava nutná součást vašeho
jídelníčku?
Stále točíte dokola pár potravin a vnímáte, že to není ono?
Tušíte, že bezlepkové směsi muk z obchodů vám střeva nespraví, ale
nevíte, jak si jednoduše upéct kvalitní bezlepkový chléb?
Řešením je právě absolvování tohoto kurzu. Naučíte se na něm vše,
co potřebujete vědět, abyste si přirozeně bezlepkovou stravu zařadili
lehce, rychle a jednoduše do vašeho jídelníčku. Dozvíte se také plno rad,
tipů a triků ohledně bezlepkového zdravého pečení a o bezlepkové dietě
obecně.
|
Na kurzu, který je určen pro všechny fermentující nadšence i úplné
začátečníky, ochutnáte přehlídku nejrůznějších produktů, které
fermentací vznikají: kvašenou zeleninu (pickles) v nejrůznějších
podobách, veganské oříškové a semínkové sýry, kváskový chléb a probiotické nápoje jako je kombucha, tibi krystaly, rejuvelac či tibetská
houba. Na své si zde přijdou všichni, koho fermentace a kvašení zajímá a chtějí si jednoduše obohatit svůj jídelníček o kvašené potraviny.
Kurz se skládá z potřebné teorie, výživné praxe a důležité
diskuze o použití fermentovaných produktů pro opravdovou životní
změnu. Dozvíte se, jak si v dnešní době, přesolených a přeslazených
potravin, nekvalitního pečiva z bílé mouky a pasterizace na každém
kroku, nastartovat pomocí fermentace zdravý imunitní systém.
|