Sommeliérský kurz pro začátečníky včetně občerstvení
Přehled nabídky
Naučit se pít víno je celkem snadné. Ani rozpoznat červené od bílého nedá tolik práce. Ovšem naučit se pít správně a zachytit i jeho jemnější tóny, to už vyžaduje trochu tréninku.
Potěšte pod stromečkem milovníka vína a nechte ho poodhalit tajemství jeho oblíbeného moku – pořiďte mu vstup na sommeliérský kurz od Gallery Winery. Určen je pro začátečníky, kteří rádi pijí víno a chtějí se zábavnou formou dozvědět, jak rozpoznat kvalitní.
Ve společnosti zkušeného odborníka a v nádherném prostřední připomínajícím moravský sklípek se naučí, jak víno správně degustovat i jak rozeznat jednotlivé odrůdy, zároveň zjistí, jak se dají odhalit a rozlišit vady vín a dozví se něco o výrobě v jednotlivých vinařských oblastech.
Ochutnávat budou 15 druhů z Moravy i ze světa a mezi jednotlivými košty si pochutnají na uzeninových delikatesách a čerstvém pečivu. Stráví tu příjemné čtyři hodiny, v jejichž závěru z nich budou ještě větší a ještě zkušenější milovníci vína, což doloží i absolventský diplom.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.