Zvěřinová hostina ve vyhlášené restauraci U Sádlů: kančí špíz i paštika
Přehled nabídky
V téhle restauraci se budete chtít usádlit na dlouhou dobu!
V restauraci U Sádlů, která je zařízena v gotickém stylu a nabízí prvotřídní českou kuchyni si pro vás tentokrát připravili zvěřinové menu, na které si můžete zaskočit klidně sami, nebo ve dvou. Ochutnáte zvěřinovou paštiku s brusinkami a brusinkami, kančí špíz s hříbkovou omáčkou i domácí závin s vanilkovou omáčkou.
Ve stylovém interiéru vám nabídnou čepované pivo Budvar, známé svou tradicí a skvělou chutí, a dále mnoho skvělých vín od moravských vinařů – Baloun, Madl a Skoupil. V nabídce si budete moci vybrat vína pozdních sběrů, vína suchá i sladší, s vůní a chutí po ovoci, květinách či bylinkách, která se budou výborně doplňovat s pokrmy.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.