Kreditopad je tu!! Nakupte a shrábnete kredity! Více informací

Nad 500 Kč = kredity v hodnotě 100 Kč
Nad 1500 Kč = kredity v hodnotě 300 Kč
Nad 3000 Kč = kredity v hodnotě 700 Kč

Platí pouze do pondělní půlnoci!

Škola vaření s kuchařem s praxí z michelinské restaurace: 7 originálních chodů

6 zákazníků
Termíny prosinec-únor
Cibulačka, mořský vlk, panenka, paštika i parfait
Cibulačka, mořský vlk, panenka, paštika i parfait
Všechny pokrmy samozřejmě i ochutnáte
Všechny pokrmy samozřejmě i ochutnáte
Kuchař vařil v restauraci s michelinskými hvězdami
Kuchař vařil v restauraci s michelinskými hvězdami
Varianty (3)

Termín

2. 12. 2018 18:00

V ceně

Pro 1 osobu

Škola vaření s šéfkuchařem Simonem Guestem (2. 12. 2018)

Připravovat se bude:

  • Francouzská cibulačka a silný vývar
  • Příprava a opracování mořského vlka
    • Krémová omáčka z bílého vína k rybě
  • Paštika z kuřecích jater s marmeládou z červené cibulky
  • Vepřová panenka připravená metodou sous-vide se zauzenou bramborovou kaší a demi-glace
  • Pěna z kozího sýru a medovo-tymiánový dresink
  • Vanilková zmrzlina se suchým ledem
  • Parfait z tmavé čokolády s malinami a gelem z vanilkového mléka

Začíná se v 18.00 a končí cca ve 23.00. Kuchař mluví anglicky, na místě bude tlumočník. 

  • Zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na vybraném kurzu.
  • Rezervaci potvrďte alespoň 48 hodin před kurzem, a to nahlášením kódu voucheru na tel. 723 055 388. 

Pokud na kurz v rezervovaném termínu nepřijdete, voucher propadá.

1 900 Kč 1 599 Kč
1 900 Kč 1 599 Kč

Termín

27. 1. 2019 18:00

V ceně

Pro 1 osobu

Škola vaření s šéfkuchařem Simonem Guestem (27. 1. 2019)

Připravovat se bude:

  • Francouzská cibulačka a silný vývar
  • Příprava a opracování mořského vlka
    • Krémová omáčka z bílého vína k rybě
  • Paštika z kuřecích jater s marmeládou z červené cibulky
  • Vepřová panenka připravená metodou sous-vide se zauzenou bramborovou kaší a demi-glace
  • Pěna z kozího sýru a medovo-tymiánový dresink
  • Vanilková zmrzlina se suchým ledem
  • Parfait z tmavé čokolády s malinami a gelem z vanilkového mléka

Začíná se v 18.00 a končí cca ve 23.00. Kuchař mluví anglicky, na místě bude tlumočník. 

  • Zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na vybraném kurzu.
  • Rezervaci potvrďte alespoň 48 hodin před kurzem, a to nahlášením kódu voucheru na tel. 723 055 388. 

Pokud na kurz v rezervovaném termínu nepřijdete, voucher propadá.

1 900 Kč 1 599 Kč
1 900 Kč 1 599 Kč

Termín

3. 2. 2019 18:00

V ceně

Pro 1 osobu

Škola vaření s šéfkuchařem Simonem Guestem (3. 2. 2019)

Připravovat se bude:

  • Francouzská cibulačka a silný vývar
  • Příprava a opracování mořského vlka
    • Krémová omáčka z bílého vína k rybě
  • Paštika z kuřecích jater s marmeládou z červené cibulky
  • Vepřová panenka připravená metodou sous-vide se zauzenou bramborovou kaší a demi-glace
  • Pěna z kozího sýru a medovo-tymiánový dresink
  • Vanilková zmrzlina se suchým ledem
  • Parfait z tmavé čokolády s malinami a gelem z vanilkového mléka

Začíná se v 18.00 a končí cca ve 23.00. Kuchař mluví anglicky, na místě bude tlumočník. 

  • Zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na vybraném kurzu.
  • Rezervaci potvrďte alespoň 48 hodin před kurzem, a to nahlášením kódu voucheru na tel. 723 055 388. 

Pokud na kurz v rezervovaném termínu nepřijdete, voucher propadá.

1 900 Kč 1 599 Kč
1 900 Kč 1 599 Kč

„Jak děláte tu omáčku?“ „Tak nějak od oka.“ „A jak filetujete rybu?“ „Vezmu nůž a je to.“ S takovými radami vám kuchař moc nepomůže.

To šéfkuchař Simon Guest se s vámi o všechny své rady, tipy a triky rád podělí. A že jich má v rukávu rondonu slušnou zásobu – má praxi mimo jiné z restaurace se 2 michelinskými hvězdami. Nyní vede v Ostravě francouzskou restauraci Guest, kde také pořádá školu vaření. 

Tip na dárek: V nabídce jsou 3 termíny kurzu od prosince do února. Potěšte voucherem gurmány ve svém okolí a kdo ví, třeba vás pak pozvou domů na ochutnávku toho, co se naučili.

Šéfkuchař sestavil rafinované 7chodové menu s francouzskými specialitami, ale předvede vám také kouzlo molekulární kuchyně a filetování i vykostění ryby. Pracovat bude on, vy mu budete koukat pod ruce, poslouchat, třeba si i zapisovat nebo natáčet a v neposlední řadě ochutnávat. 

Simon Guest mluví anglicky, ale na místě bude tlumočník, takže vám nic neuteče ani v případě, že jazyk neovládáte.

Tip: Dáváte voucher jako dárek? Vyberte k němu ještě nějakou drobnost, ať má obdarovaný dvojitou radost.  

Lucie

Prostředí nádherné, personál příjemný, jídlo skvělè

Lucie

Prostředí nádherné, personál příjemný, jídlo skvělè

Guest restaurant
Ostravice 75, Ostravice, 73914, Golf & Ski Resort Ostravice

Guest restaurant

Ostravice 75, Ostravice, Golf & Ski Resort Ostravice

Zobrazit na mapě
Dnes otevřeno 11:00–22:00
Vybavení a služby
Parkování zdarma
Internet zdarma
Bereme karty
U nás se nekouří
Letní zahrádka
Jak uplatnit
Storno podmínky

Chybí vám nějaké další informace?

1 Zeptejte se nás na cokoliv
Kalkulace ceny
O podniku
Guest restaurant
Ostravice 75, Ostravice, 73914, Golf & Ski Resort Ostravice
Více o podniku