Škola vaření s kuchařem s praxí z michelinské restaurace: 7 originálních chodů

24 zákazníků
Termíny prosinec-únor

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Cibulačka, mořský vlk, panenka, paštika i parfait
Cibulačka, mořský vlk, panenka, paštika i parfait
Všechny pokrmy samozřejmě i ochutnáte
Všechny pokrmy samozřejmě i ochutnáte
Kuchař vařil v restauraci s michelinskými hvězdami
Kuchař vařil v restauraci s michelinskými hvězdami
Varianty (3)

Termín

27. 1. 2019 18:00

V ceně

Pro 1 osobu

Škola vaření s šéfkuchařem Simonem Guestem (27. 1. 2019)

Připravovat se bude:

  • Francouzská cibulačka a silný vývar
  • Příprava a opracování mořského vlka
    • Krémová omáčka z bílého vína k rybě
  • Paštika z kuřecích jater s marmeládou z červené cibulky
  • Vepřová panenka připravená metodou sous-vide se zauzenou bramborovou kaší a demi-glace
  • Pěna z kozího sýru a medovo-tymiánový dresink
  • Vanilková zmrzlina se suchým ledem
  • Parfait z tmavé čokolády s malinami a gelem z vanilkového mléka

Začíná se v 18.00 a končí cca ve 23.00. Kuchař mluví anglicky, na místě bude tlumočník. 

  • Zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na vybraném kurzu.
  • Rezervaci potvrďte alespoň 48 hodin před kurzem, a to nahlášením kódu voucheru na tel. 723 055 388. 

Pokud na kurz v rezervovaném termínu nepřijdete, voucher propadá.

1 900 Kč 1 599 Kč
1 900 Kč 1 599 Kč
Ukončeno

Termín

3. 2. 2019 18:00

V ceně

Pro 1 osobu

Škola vaření s šéfkuchařem Simonem Guestem (3. 2. 2019)

Připravovat se bude:

  • Francouzská cibulačka a silný vývar
  • Příprava a opracování mořského vlka
    • Krémová omáčka z bílého vína k rybě
  • Paštika z kuřecích jater s marmeládou z červené cibulky
  • Vepřová panenka připravená metodou sous-vide se zauzenou bramborovou kaší a demi-glace
  • Pěna z kozího sýru a medovo-tymiánový dresink
  • Vanilková zmrzlina se suchým ledem
  • Parfait z tmavé čokolády s malinami a gelem z vanilkového mléka

Začíná se v 18.00 a končí cca ve 23.00. Kuchař mluví anglicky, na místě bude tlumočník. 

  • Zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na vybraném kurzu.
  • Rezervaci potvrďte alespoň 48 hodin před kurzem, a to nahlášením kódu voucheru na tel. 723 055 388. 

Pokud na kurz v rezervovaném termínu nepřijdete, voucher propadá.

1 900 Kč 1 599 Kč
1 900 Kč 1 599 Kč
Ukončeno

Termín

2. 12. 2018 18:00

V ceně

Pro 1 osobu

Škola vaření s šéfkuchařem Simonem Guestem (2. 12. 2018)

Připravovat se bude:

  • Francouzská cibulačka a silný vývar
  • Příprava a opracování mořského vlka
    • Krémová omáčka z bílého vína k rybě
  • Paštika z kuřecích jater s marmeládou z červené cibulky
  • Vepřová panenka připravená metodou sous-vide se zauzenou bramborovou kaší a demi-glace
  • Pěna z kozího sýru a medovo-tymiánový dresink
  • Vanilková zmrzlina se suchým ledem
  • Parfait z tmavé čokolády s malinami a gelem z vanilkového mléka

Začíná se v 18.00 a končí cca ve 23.00. Kuchař mluví anglicky, na místě bude tlumočník. 

  • Zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na vybraném kurzu.
  • Rezervaci potvrďte alespoň 48 hodin před kurzem, a to nahlášením kódu voucheru na tel. 723 055 388. 

Pokud na kurz v rezervovaném termínu nepřijdete, voucher propadá.

1 900 Kč 1 599 Kč
Ukončeno 1 900 Kč 1 599 Kč
Ukončeno

„Jak děláte tu omáčku?“ „Tak nějak od oka.“ „A jak filetujete rybu?“ „Vezmu nůž a je to.“ S takovými radami vám kuchař moc nepomůže.

To šéfkuchař Simon Guest se s vámi o všechny své rady, tipy a triky rád podělí. A že jich má v rukávu rondonu slušnou zásobu – má praxi mimo jiné z restaurace se 2 michelinskými hvězdami. Nyní vede v Ostravě francouzskou restauraci Guest, kde také pořádá školu vaření. 

Tip na dárek: V nabídce jsou 3 termíny kurzu od prosince do února. Potěšte voucherem gurmány ve svém okolí a kdo ví, třeba vás pak pozvou domů na ochutnávku toho, co se naučili.

Šéfkuchař sestavil rafinované 7chodové menu s francouzskými specialitami, ale předvede vám také kouzlo molekulární kuchyně a filetování i vykostění ryby. Pracovat bude on, vy mu budete koukat pod ruce, poslouchat, třeba si i zapisovat nebo natáčet a v neposlední řadě ochutnávat. 

Simon Guest mluví anglicky, ale na místě bude tlumočník, takže vám nic neuteče ani v případě, že jazyk neovládáte.

Tip: Dáváte voucher jako dárek? Vyberte k němu ještě nějakou drobnost, ať má obdarovaný dvojitou radost.  

Lucie

Prostředí nádherné, personál příjemný, jídlo skvělè

Lucie

Prostředí nádherné, personál příjemný, jídlo skvělè

Guest restaurant
Ostravice 75, Ostravice, 73914, Golf & Ski Resort Ostravice

Guest restaurant

Ostravice 75, Ostravice, Golf & Ski Resort Ostravice

Zobrazit na mapě
Dnes otevřeno 11:00–22:00
Vybavení a služby
Parkování zdarma
Internet zdarma
Bereme karty
U nás se nekouří
Letní zahrádka
Jak uplatnit
Storno podmínky

Chybí vám nějaké další informace?

2 Zeptejte se nás na cokoliv
Kalkulace ceny
O podniku
Guest restaurant
Ostravice 75, Ostravice, 73914, Golf & Ski Resort Ostravice
Více o podniku