Škola vaření s kuchařem s praxí z michelinské restaurace: 7 originálních chodů
Přehled nabídky
Termín
Ne 2. 12. 2018 18:00
V ceně
1 osoba
Škola vaření s šéfkuchařem Simonem Guestem (2. 12. 2018)
Připravovat se bude:
- Francouzská cibulačka a silný vývar
- Příprava a opracování mořského vlka
- Krémová omáčka z bílého vína k rybě
- Paštika z kuřecích jater s marmeládou z červené cibulky
- Vepřová panenka připravená metodou sous-vide se zauzenou bramborovou kaší a demi-glace
- Pěna z kozího sýru a medovo-tymiánový dresink
- Vanilková zmrzlina se suchým ledem
- Parfait z tmavé čokolády s malinami a gelem z vanilkového mléka
Začíná se v 18.00 a končí cca ve 23.00. Kuchař mluví anglicky, na místě bude tlumočník.
- Zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na vybraném kurzu.
- Rezervaci potvrďte alespoň 48 hodin před kurzem, a to nahlášením kódu voucheru na tel. 723 055 388.
Pokud na kurz v rezervovaném termínu nepřijdete, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Ne 27. 1. 2019 18:00
V ceně
1 osoba
Škola vaření s šéfkuchařem Simonem Guestem (27. 1. 2019)
Připravovat se bude:
- Francouzská cibulačka a silný vývar
- Příprava a opracování mořského vlka
- Krémová omáčka z bílého vína k rybě
- Paštika z kuřecích jater s marmeládou z červené cibulky
- Vepřová panenka připravená metodou sous-vide se zauzenou bramborovou kaší a demi-glace
- Pěna z kozího sýru a medovo-tymiánový dresink
- Vanilková zmrzlina se suchým ledem
- Parfait z tmavé čokolády s malinami a gelem z vanilkového mléka
Začíná se v 18.00 a končí cca ve 23.00. Kuchař mluví anglicky, na místě bude tlumočník.
- Zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na vybraném kurzu.
- Rezervaci potvrďte alespoň 48 hodin před kurzem, a to nahlášením kódu voucheru na tel. 723 055 388.
Pokud na kurz v rezervovaném termínu nepřijdete, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Ne 3. 2. 2019 18:00
V ceně
1 osoba
Škola vaření s šéfkuchařem Simonem Guestem (3. 2. 2019)
Připravovat se bude:
- Francouzská cibulačka a silný vývar
- Příprava a opracování mořského vlka
- Krémová omáčka z bílého vína k rybě
- Paštika z kuřecích jater s marmeládou z červené cibulky
- Vepřová panenka připravená metodou sous-vide se zauzenou bramborovou kaší a demi-glace
- Pěna z kozího sýru a medovo-tymiánový dresink
- Vanilková zmrzlina se suchým ledem
- Parfait z tmavé čokolády s malinami a gelem z vanilkového mléka
Začíná se v 18.00 a končí cca ve 23.00. Kuchař mluví anglicky, na místě bude tlumočník.
- Zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na vybraném kurzu.
- Rezervaci potvrďte alespoň 48 hodin před kurzem, a to nahlášením kódu voucheru na tel. 723 055 388.
Pokud na kurz v rezervovaném termínu nepřijdete, voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
„Jak děláte tu omáčku?“ „Tak nějak od oka.“ „A jak filetujete rybu?“ „Vezmu nůž a je to.“ S takovými radami vám kuchař moc nepomůže.
To šéfkuchař Simon Guest se s vámi o všechny své rady, tipy a triky rád podělí. A že jich má v rukávu rondonu slušnou zásobu – má praxi mimo jiné z restaurace se 2 michelinskými hvězdami. Nyní vede v Ostravě francouzskou restauraci Guest, kde také pořádá školu vaření.
Tip na dárek: V nabídce jsou 3 termíny kurzu od prosince do února. Potěšte voucherem gurmány ve svém okolí a kdo ví, třeba vás pak pozvou domů na ochutnávku toho, co se naučili.
Šéfkuchař sestavil rafinované 7chodové menu s francouzskými specialitami, ale předvede vám také kouzlo molekulární kuchyně a filetování i vykostění ryby. Pracovat bude on, vy mu budete koukat pod ruce, poslouchat, třeba si i zapisovat nebo natáčet a v neposlední řadě ochutnávat.
Simon Guest mluví anglicky, ale na místě bude tlumočník, takže vám nic neuteče ani v případě, že jazyk neovládáte.
Tip: Dáváte voucher jako dárek? Vyberte k němu ještě nějakou drobnost, ať má obdarovaný dvojitou radost.