Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Seznámení s thajskou kuchyní: příprava 4chodového menu v Café Buddha

Café Buddha Praha - Vršovice (mapa) cca 20 km / 25 min
Počítáno autem z Klíčan.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Kurz thajské kuchyně (2,5 až 3 hodiny) – příprava 4chodového menu + konzumace:

  • Tom Yum Nam Kon Koong (thajská sladkokyselá pikantní polévka s krevetami, kokosovým mlékem, houbami, rajčetem a koriandrem)
  • Po Pia Summer Rolls (letní závitky s bettelovými listy, lososem, křupavou zeleninou, philladelphii, avokádem, mangem a upgrade sweet chilli omáčkou)
  • Kaeng Phed Nue (pikantní domácí červené kari s kokosovým mlékem, bambusem a hovězí roštěnou)
  • Kluay Bud Chee (sladká tečka: banánek v kokosovém mléce dochucený palmovým cukrem a praženým sezamem)
  • Khao (jasmínová rýže) 
  • Rezervace: Vyberte si termín na Facebooku a rezervujte jej na mailu info@cafebuddha.cz alespoň 1 týden předem. Nahlaste jméno, termín, počet osob, kód voucheru a telefonní číslo. 
  • Termín si zamluvte včas, nejpozději 3 týdny před koncem platnosti voucheru. 
  • Jednoho kurzu se účastní max. 6–12 osob. 

Navařené pokrmy je možné zkonzumovat v restauraci nebo odnést za příplatek domů (10 Kč/1 krabička). 

Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 7 dní předem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 699 Kč −29 % 1 899 Kč
2 699 Kč −29 % 1 899 Kč
Kurz vaření ve skvěle hodnocené restauraci
Naučíte se polévku, červené kari, závitky i dezert
4 chody nejen uvaříte, ale také sníte

Thajsko? To je pro gurmána říše chutí a vůní! Říčky plné kokosového mléka protékají loukami vonícími koriandrem a veverky zde místo oříšků louskají plody tamarindu.

Přijďte thajské kuchyni nakouknout pod pokličku i vy: zúčastněte se kurzu vaření v Café Buddha v Norské. Během 2,5 až 3 hodin připravíte 4chodové menu a poznáte nové suroviny, které příště provoní třeba i vaši kuchyni. 

Kurz probíhá vždy ve skupince maximálně 6–12 kuchařů, a to pod vedením milovníků thajské kuchyně Štěpána Návrata či Radka Jakubce, který se thajské pokrmy učil připravovat na několika místech přímo v Bangkoku – ve světoznámé kuchařské škole Blue Elefant, Moo Thai´s Kitchen nebo slavném Banyaan Tree rezortu. V Praze později působil pod vedením zkušených kuchařek Ratany Phomprasit či Sofie Smith. 

Na začátku kurzu se seznámíte s novým světem chutí a vůní. Půjde třeba o galangal, citronovou trávu, chilli, farrang (thajský koriandr), tamarind a palmový cukr. Poté si zkusíte připravit 4chodové thajské menu: sníst je pak můžete rovnou na místě, nebo si ho za drobný příplatek odneste a pochlubte se doma. Termín si do diáře zapište už teď, nebo počkejte, až na webu vypíší nový. 

Nahoru