Seznámení s thajskou kuchyní: příprava 4chodového menu v Café Buddha
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2019.
V ceně
Kurz thajské kuchyně (2,5 až 3 hodiny) – příprava 4chodového menu + konzumace:
- Tom Yum Nam Kon Koong (thajská sladkokyselá pikantní polévka s krevetami, kokosovým mlékem, houbami, rajčetem a koriandrem)
- Po Pia Summer Rolls (letní závitky s bettelovými listy, lososem, křupavou zeleninou, philladelphii, avokádem, mangem a upgrade sweet chilli omáčkou)
- Kaeng Phed Nue (pikantní domácí červené kari s kokosovým mlékem, bambusem a hovězí roštěnou)
- Kluay Bud Chee (sladká tečka: banánek v kokosovém mléce dochucený palmovým cukrem a praženým sezamem)
- Khao (jasmínová rýže)
- Rezervace: Vyberte si termín na Facebooku a rezervujte jej na mailu info@cafebuddha.cz alespoň 1 týden předem. Nahlaste jméno, termín, počet osob, kód voucheru a telefonní číslo.
- Termín si zamluvte včas, nejpozději 3 týdny před koncem platnosti voucheru.
- Jednoho kurzu se účastní max. 6–12 osob.
Navařené pokrmy je možné zkonzumovat v restauraci nebo odnést za příplatek domů (10 Kč/1 krabička).
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 7 dní předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Thajsko? To je pro gurmána říše chutí a vůní! Říčky plné kokosového mléka protékají loukami vonícími koriandrem a veverky zde místo oříšků louskají plody tamarindu.
Přijďte thajské kuchyni nakouknout pod pokličku i vy: zúčastněte se kurzu vaření v Café Buddha v Norské. Během 2,5 až 3 hodin připravíte 4chodové menu a poznáte nové suroviny, které příště provoní třeba i vaši kuchyni.
Kurz probíhá vždy ve skupince maximálně 6–12 kuchařů, a to pod vedením milovníků thajské kuchyně Štěpána Návrata či Radka Jakubce, který se thajské pokrmy učil připravovat na několika místech přímo v Bangkoku – ve světoznámé kuchařské škole Blue Elefant, Moo Thai´s Kitchen nebo slavném Banyaan Tree rezortu. V Praze později působil pod vedením zkušených kuchařek Ratany Phomprasit či Sofie Smith.
Na začátku kurzu se seznámíte s novým světem chutí a vůní. Půjde třeba o galangal, citronovou trávu, chilli, farrang (thajský koriandr), tamarind a palmový cukr. Poté si zkusíte připravit 4chodové thajské menu: sníst je pak můžete rovnou na místě, nebo si ho za drobný příplatek odneste a pochlubte se doma. Termín si do diáře zapište už teď, nebo počkejte, až na webu vypíší nový.