Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Nedělní kurzy vaření v moderním studiu: Zvěřina nebo Maso tady, maso tam

5,0 / 5 Škola vaření Plzeň  (mapa) 6 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Škola vaření

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Profesionalita, příjemné prostředí

Lucie
Vše si sami vyzkoušíte a pochopitelně ochutnáte
Moderní techniky vaření, které využijete i doma
Spoluautorem projektu je Restauratér roku 2017
Varianty (2)
Vše si sami vyzkoušíte a pochopitelně ochutnáte
Moderní techniky vaření, které využijete i doma
Spoluautorem projektu je Restauratér roku 2017

V Plzni je otevřená nová škola kouzlení! Tedy pardon, vaření.

Dlouho vám do vaší knihy kouzel neboli kuchařky nepřibyl žádný nový recept? Zapište se do Školy vaření Plzeň a naučte se ve zbrusu nových prostorech gastronomického studia uvařit pokrmy, kterými ohromíte třeba na rodinných sešlostech. V menu jsou vždy dva hlavní chody včetně příloh a sladká tečka k tomu

Co si kdy uvaříte? V nabídce je kurz Zvěřina po česku (13. 1. 2019) a Maso tady, maso tam (20. 1. 2019). Oba se konají v neděli, začínají v 15.00 a trvají zhruba 4,5 hodiny. Vše, co uvaříte, si také sníte. 

Zakladateli školy vaření pro veřejnost jsou šéfkuchař Filip Vracovský a Bohumil Rydrych, Restauratér roku 2017 Asociace hotelů a restaurací. Pánové vás seznámí s nejmodernějšími technologiemi a neobvyklými technikami vaření, vždy ale tak, abyste je mohli využít i v domácích podmínkách

Kapacita učebny je 9 osob, každý má své místo a lektora snímá kamera, abyste jeho práci mohli sledovat na velkoplošné obrazovce. Žádný kuchařský trik a grif vám tak neuteče!

Tip: Dáváte voucher jako dárek? Vyberte k němu ještě nějakou drobnost, ať má obdarovaný dvojitou radost. 

Nahoru